samadtaherian 0 ارسال شده در شهریور 5، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1393 سلام دوستان.بنده قصد استفاده از این اسکریپت رو دارم و از سایت 20 اسکریپت دانلودش کردم ولی مشکل در یوزر و پسورد ادمین هست. البته مشکل کلیش اینه که به دیتا بیس هاست وصل نمیشه. دوستان میتونن کمک کنن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در شهریور 5، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1393 سلام لینک سایتتون و اسکریپت رو قرار بدید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadtaherian 0 ارسال شده در شهریور 6، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1393 liantic.ir/tic لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در شهریور 6، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1393 دوست عزیز دیتابیس رو درست وصل نکردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در شهریور 6، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1393 از اول نصب کن و یکی یکی برو جلو اول : فایل کانفیگ : config/config.php را ویرایش کن دوم : فایل Database.sql رو که در روت است رو ایمپورت کن تو دیتابیس سوم : فایل admin رو ویرایش کن اگه نشد یه نگاهی به فایل database_prepare در پوشه کانفینگ بنداز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadtaherian 0 ارسال شده در شهریور 6، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1393 از اول نصب کن و یکی یکی برو جلو اول : فایل کانفیگ : config/config.php را ویرایش کن دوم : فایل Database.sql رو که در روت است رو ایمپورت کن تو دیتابیس سوم : فایل admin رو ویرایش کن اگه نشد یه نگاهی به فایل database_prepare در پوشه کانفینگ بنداز دوست عزیز.ممنونم از جواب دادنت همه این کارارو کرده بودم و جوابی نگرفته بودم برای همین اینجا مطرح کردم. متاسفانه جوابی نگرفتم از این روش. اگر یه لطفی کنین و روی لوکال نصب کنین و تست کنین ممنون میشم چون روی لوکال هم جواب نگرفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadtaherian 0 ارسال شده در شهریور 9، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 9، 1393 دوستان کسی نمیتونه کمکی کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadtaherian 0 ارسال شده در شهریور 11، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1393 دوستان کسی نمیتونه کمکی کنه؟ سلام.تاپیک رو کشیدم بالا.کسی نمیتونه مشکل رو حل کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen7158 0 ارسال شده در آذر 24، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 24، 1393 لینک موجود در صفحه دانلود اسکریپت رزرو کنسرت کار نمیکنه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B A B A K 4 ارسال شده در آذر 24، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 24، 1393 لینک موجود در صفحه دانلود اسکریپت رزرو کنسرت کار نمیکنه ! درود ، در نظرات اعلام کنید تا لینم اصلاح شود . :دی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 24، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 24، 1393 ملاحظه کنی توی قسمت ورودی هم نوشته دیتا بیس مشکل دارد!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranking 0 ارسال شده در تیر 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 1395 سلام من مشکل دارم تو نصب این اسکریپت هرکاری میکنم یوزر و پسورد میگه اشتباهه باید تو فایل admin.php تغییراتی انجام بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 1395 سلام برین هسات خودتون و بخش Phpmyadmin و تیبل یوزر رو پیدا کنین و یوزر و پسورد رو تغییر دهین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranking 0 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 این کار رو هم انجام دادم ولی بازم درس نمیشه ملاحظه بکنید خودتون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 سلام.تاپیک رو کشیدم بالا.کسی نمیتونه مشکل رو حل کنه؟ از قابلیت Bump در موضوع استفاده کنید به جای این کار. من که ویگاهتون رو بازکردم خطای زیر رو دریافت کردم: This site can’t be reachedThe webpage at لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.Search Google for liantic ir ticERR_NAME_RESOLUTION_FAILED اگر خواستید اطلاعات صفحه مدیریت هاستتون رو در خصوصی بدید براتون بررسی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 این کار رو هم انجام دادمولی بازم درس نمیشه ملاحظه بکنید خودتون... تصویر برای من باز نمیشه دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 تصویر برای من باز نمیشه دوست عزیز تصویرشون اینه: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ----- شکنتون رو روشن کنید تا ببینید عکسشون رو ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 تشکر محسن جان بله باز شد ! دز بخش پسورد اینرو بزنید 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7bو رمز شما میشه 12345 یا در sql اینرو بزنید و سپس go /* (...) */827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b/* (...) */ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranking 0 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 یدنیا ممنون درس شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranking 0 ارسال شده در تیر 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1395 ببخشید من یه اسکریپت میخوام طرف بیاد بلیط سفارش بده جاشو انتخاب کنه دقیقا مثه سایت ایران کنسرت یا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و پول رو پرداخت کنه و پرینت بگیره از بلیطش هزینشم پرداخت میکنم کسی میتونه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.