رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

چطور میشه یه آپلودسنتر در هاست دانلود ساخت؟..بدون دیتابیس.یا روش دیگری اگه هست لطفا معرفی کنید.(مثلا تو هاست میزبانی بسازی اما فایل ها در هاست دانلود ذخیره بشه.)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

چطور میشه یه آپلودسنتر در هاست دانلود ساخت؟..بدون دیتابیس.یا روش دیگری اگه هست لطفا معرفی کنید.(مثلا تو هاست میزبانی بسازی اما فایل ها در هاست دانلود ذخیره بشه.)

سلام دوست عزیز

روی هاست دانلود بدون دیتابیس اگه میخوای آپلود سنتر نصب کنی باید از سیستم هایی که به دیتابیس نیاز ندارن استفاده کنی.این اولین روش

دوم : گاهی اوقات میان و دیتابیس آپلود سنتر رو از یک هاست میزبانی قرار میدن ولی کل سیستم و فایل ها روی هاست دانلوده

سوم: شما واسه استفاده شخصی میخوای یا این که میخوای آپلود سنتر عمومی بزنی؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

روی هاست دانلود بدون دیتابیس اگه میخوای آپلود سنتر نصب کنی باید از سیستم هایی که به دیتابیس نیاز ندارن استفاده کنی.این اولین روش

دوم : گاهی اوقات میان و دیتابیس آپلود سنتر رو از یک هاست میزبانی قرار میدن ولی کل سیستم و فایل ها روی هاست دانلوده

سوم: شما واسه استفاده شخصی میخوای یا این که میخوای آپلود سنتر عمومی بزنی؟

برا استفاده شخصی میخوام.مرسی حاجی فقط اگه میشه کمی بیشتر توضیح بده..اگه لینک آموزشی چیزی داری بزار دمت گرم.

لینک به دیدگاه

برا استفاده شخصی میخوام.مرسی حاجی فقط اگه میشه کمی بیشتر توضیح بده..اگه لینک آموزشی چیزی داری بزار دمت گرم.

واسه چه نوع فایل هایی؟

میخوام اگه فایل هات رو از سایت های دگ میخوای آپلود کنی یه روش خوب بهت یاد بدم!

لینک به دیدگاه

من شنیدم که میشه از دیتابیس یه هاست دگ برای هاست دانلود استفاده کرد و آپلود سنتر نصب کرد..ولی خودم انجام ندادم..نمیدونم...

یه سرچی بزن اسکریپت آپلود سنتر بدون نیاز به دیتابیس زیاده...فقط شاید کارایی آنچنانی نداشته باشن.

لینک به دیدگاه

اره میشه بصورت ftp دو سرور رو به هم وصل کرد ولی شما اگه استفاده شخصی میخوایین از لیچر رپیدلیچ استفاده کنین که نیاز به دیتابیس نداره ولی حتما هاستتون باید از php پشتیبانی کنه

لینک به دیدگاه

من شنیدم که میشه از دیتابیس یه هاست دگ برای هاست دانلود استفاده کرد و آپلود سنتر نصب کرد..ولی خودم انجام ندادم..نمیدونم...

یه سرچی بزن اسکریپت آپلود سنتر بدون نیاز به دیتابیس زیاده...فقط شاید کارایی آنچنانی نداشته باشن.

نه داد میخوام از روی سیستم آپلود کنم.

جستجو زیاد کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم.بهرحال دمت گرم حاجی

لینک به دیدگاه

نه داد میخوام از روی سیستم آپلود کنم.

جستجو زیاد کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم.بهرحال دمت گرم حاجی

• ftp بدرد کار شما میخوره دوست عزیز

• فایل زیلا برای اینکار توصیه شده اس

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...