AHF-victory 5 ارسال شده در شهریور 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 1395 سلام دوستان من میخوام هرکسی که خواست براش یه حالت فروشگاهی درست کنم به طور مثال : amirhesam.siteshop.com قالب مثلا 2تا باشه توی سیستم و شروع کنه به ارسال محصولاتش محصولاتشو بفروشه(از درگاه من) هر زمان که نیاز داشت بگه براش واریز کنیم هرچی فروخته را یعنی بتوانیم میزان فروش هم کنترل کنیم که هرشخصی چه قدر فروخته نمیخوام اتوماتیک بتواند بسازد,من بسازم و بدم اون میشه اسکریپت یا اگر با وردپرس میشه راهنمایی کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SAM302 3 ارسال شده در شهریور 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 1395 ایده جالبیه یه چیزی مثل همون وبلاگ ها هست موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahbar2 18 ارسال شده در شهریور 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 1395 عزیزم نمونه کارت باز نمیشه می تونی از نسخه های پیشرفته هم استفاده کنی مثل راست چین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 23، 1395 دیگه کمترین کار همون استفاده از وردپرس شبکه هسش با قابلیت ووکامروس یا افزونه ی edd عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.