m1410 196 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 با سلام و درود خدمت دوستان من یه قالب موزیک دارم که در بخش پادکست مشکل بهم ریختگی رو داره وقتی تک پست هست درسته و مثل تصویر زیر هستش : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وقتی دو پست و یا بیشتر میشه به شکل زیر در میاد : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وقتی هم دیباگینگ رو فعال میکنم ارور زیر نمایان میشه : Notice: Undefined offset: 1 in /home/soltanmu/public_html/wp-content/themes/soltanmusic/single.php on line 23 Notice: Trying to get property of non-object in /home/soltanmu/public_html/wp-content/themes/soltanmusic/single.php on line 23 خط 23 و 24 هم کد زیر هستش : $cat1=$cat[0]->term_id; $cat2=$cat[1]->term_id; کسی میدونه مشکل از چیه ؟ همه افزونه ها رو هم غیرفعال و تست کردم فایده نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 با سلام و درود خدمت دوستانمن یه قالب موزیک دارم که در بخش پادکست مشکل بهم ریختگی رو داره وقتی تک پست هست درسته و مثل تصویر زیر هستش : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وقتی دو پست و یا بیشتر میشه به شکل زیر در میاد : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وقتی هم دیباگینگ رو فعال میکنم ارور زیر نمایان میشه : Notice: Undefined offset: 1 in /home/soltanmu/public_html/wp-content/themes/soltanmusic/single.php on line 23 Notice: Trying to get property of non-object in /home/soltanmu/public_html/wp-content/themes/soltanmusic/single.php on line 23 خط 23 و 24 هم کد زیر هستش : $cat1=$cat[0]->term_id; $cat2=$cat[1]->term_id; کسی میدونه مشکل از چیه ؟ همه افزونه ها رو هم غیرفعال و تست کردم فایده نداشت دباگ رو فعال کردید چه اروری رو نشون میده ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 نوشتم که : وقتی هم دیباگینگ رو فعال میکنم ارور زیر نمایان میشه : Notice: Undefined offset: 1 in /home/soltanmu/public_html/wp-content/themes/soltanmusic/single.php on line 23 Notice: Trying to get property of non-object in /home/soltanmu/public_html/wp-content/themes/soltanmusic/single.php on line 23 خط 23 و 24 هم کد زیر هستش : $cat1=$cat[0]->term_id; $cat2=$cat[1]->term_id; لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 واقعاً کسی نمیدونه مشکل از کجا و چیه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 19، 1395 مثل اینکه مشکل از دسته بندی و طراز اون هس در فایل singl این مدل بزنید $cat1=$cat[1]->term_id;$cat2=$cat[2]->term_id; لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 19، 1395 نه این راه تست شد و فایده نداشت و کلاً برد بخش رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 21، 1395 راه دیگه ای نیست اینو درستش کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.