رفتن به مطلب

مشکل در فایل ترجمه افزونه

shervin.s

پست های پیشنهاد شده

با سلام

من در Po-edit فایل ترجمه فارسی برای افزونه ی js support ticket رو ایجاد کردم و ترجمه به درستی انجام شد منتها پس از نصب افزونه ، همچنان انگلیسی هستش، فقط یه موردی که فایل هاش رو به این شکل نامگذاری کرده js-support-ticket-en_US.po ،js-support-ticket.pot

من هم نام فایل ترجمه فارسی رو به این نحو تغییر دادم ، البته قبلش هم که نام فایلم fa_IR به این شکل بود هم افزونه فارسی نمیشد.

اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

با تشکر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما میتونی به جای اینکه فایل ترجمه فارسی اضافه کنید همون فایل ترجمه انگلیسی رو ترجمه هاشو با فارسی عوض کنید!!!

ب این شکل تمام لغات و جملات رو به فارسی نمایش میده البته درصورتی که جایی منو برای انتخاب زبان نگذاشته باشید ک سایت دو زبانه باشه

لینک به دیدگاه

شما میتونی به جای اینکه فایل ترجمه فارسی اضافه کنید همون فایل ترجمه انگلیسی رو ترجمه هاشو با فارسی عوض کنید!!!

ب این شکل تمام لغات و جملات رو به فارسی نمایش میده البته درصورتی که جایی منو برای انتخاب زبان نگذاشته باشید ک سایت دو زبانه باشه

ممنون از پاسخ شما

یه مسئله ای که هست اینه که وقتی فایل ترجمه اصلی رو باز می کنم در Po-edit ، تا گزینه ی create a new translate رو نزنم ، نمیشه ترجمه کرد.

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ شما

یه مسئله ای که هست اینه که وقتی فایل ترجمه اصلی رو باز می کنم در Po-edit ، تا گزینه ی create a new translate رو نزنم ، نمیشه ترجمه کرد.

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ شما

من تست کردم ترجمه اصلی رو ویرایش کردم و ذخیره شد

شما فایل های ترجمه رو ارسال کنید تا تست کنم

لینک به دیدگاه

درود .

در افزونه ها یا قالب های وردپرس که فایل ترجمه وجود نداره ، یا وجود داره اما نمیشه تشخیص داد چی به چیه ، می تونید راحت خودتون یک فایل ترجمه با Poedit ایجاد کنید . بدین ترتیب که ابتدا نرم افزار PoEdit رو باز می کنید ، در گزینه های بالا روی File کلیک کنید روی New wordpress translation کلیک کنید .

در پنجره ی باز شده ، در بخش Create a new translation ، زبان فارسی ایران رو انتخاب کنید . در بالای پنجره ی باز شده ، آدرس پوشه ی اصلی قالب یا افزونه رو انتخاب کنید و بعد ادامه رو بزنید تا فایل ترجمه به صورت کامل ساخته بشه . در این روش ، نام فایلی که باید ذخیره بشه به صورت خودکار نوشته میشه و احتمال اجرا شدن فایل فارسی در این حالت بسیار زیاده .

چون ممکنه توسط منتشر کننده های قبلی ، نام فایل ترجمه تغییر داده شده باشه .

چون برخی از افزونه ها ، نام فایل ترجمشون یا بدون نام افزونه هست یعنی fa_IR.po یا همراه با نام افزونه یعنی plugin-name-fa_IR.po .که این روشی که گفتم ، خوده Poedit این مورد رو تشخیص میده .

لینک به دیدگاه

درود .

در افزونه ها یا قالب های وردپرس که فایل ترجمه وجود نداره ، یا وجود داره اما نمیشه تشخیص داد چی به چیه ، می تونید راحت خودتون یک فایل ترجمه با Poedit ایجاد کنید . بدین ترتیب که ابتدا نرم افزار PoEdit رو باز می کنید ، در گزینه های بالا روی File کلیک کنید روی New wordpress translation کلیک کنید .

در پنجره ی باز شده ، در بخش Create a new translation ، زبان فارسی ایران رو انتخاب کنید . در بالای پنجره ی باز شده ، آدرس پوشه ی اصلی قالب یا افزونه رو انتخاب کنید و بعد ادامه رو بزنید تا فایل ترجمه به صورت کامل ساخته بشه . در این روش ، نام فایلی که باید ذخیره بشه به صورت خودکار نوشته میشه و احتمال اجرا شدن فایل فارسی در این حالت بسیار زیاده .

چون ممکنه توسط منتشر کننده های قبلی ، نام فایل ترجمه تغییر داده شده باشه .

چون برخی از افزونه ها ، نام فایل ترجمشون یا بدون نام افزونه هست یعنی fa_IR.po یا همراه با نام افزونه یعنی plugin-name-fa_IR.po .که این روشی که گفتم ، خوده Poedit این مورد رو تشخیص میده .

برای این کار باس به نسخه حرفه ای بروز شده باشع

اگر نسخه حرفه ایشو دارید لطفا اینجا بزارید

لینک به دیدگاه

برای این کار باس به نسخه حرفه ای بروز شده باشع

اگر نسخه حرفه ایشو دارید لطفا اینجا بزارید

خود Po-edit که تشخیص نداد ولی اسم ترجمه رو به اسم خود پلاگین تغییر دادم و درست شد، مشکل اینجا بود که چون رو لوکال هاست دارم کار می کنم ، انگار کش نگه داشته بود یا یه همچین چیزی که اونم درست شد،چون عکس های قرار داده شده در پلاگینم که تغییر دادم با چندیدن بار رفرش و التماس و خواهش و تمنا تغییر کرد.

به هر حال مرسی از راهنمایی شما

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...