رفتن به مطلب

مشگل در بروز رسانی وردپرس

H A S A N

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

این ارورر به چه دلیلی هست زمان بروز رسانی افزونه وردپرس ؟

d3ab-Error.png

"به روز رسانی خودکار برای این افزونه از کار افتاده است"

چی کارش کنم که دیگه پیغام بروز رسانی نده تو پنل مدیریت ؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود .

در ابتدا باید بدونید که افزونه ی همکاری در فروش affiliateWP (همین افزونه که استفاده می کنید) ، در واقع نسخه نال شده هست . البته قبلا نسخه ی رایگانی منتشر شد اما نمی دونم جمع شد کلا . به هر حال زمانی که منبع صحیحی برای دریافت فایل آپدیت موجود نباشه ، این خطا نمایش داده میشه .

2 راه دارید .

1. تغییر نسخه ی افزونه به نسخه ی بالاتر .

وارد فایل افزونه در هاست بشید و نسخه ی افزونه رو در فایل php اون افزونه به یک عدد بالاتر تغییر بدید . عددی که از نسخه ی آپدیت ارائه شده بالاتر باشه .

2. این کد رو داخل فایل اولیه و اصلی افزونه که داخل پوشه ی روت افزونه هست کپی کنید :

** توجه کنید که تنها یکی از این دو کد رو استفاده کنید . کاربرد مشابهی دارند . اما تست کنید کدوم یکی صحیح اجرا میشن :

کد اول :

add_filter('site_transient_update_plugins', 'remove_update_notification');function remove_update_notification($value) {    unset($value->response[ plugin_basename(__FILE__) ]);    return $value;}

کد دوم:

add_filter( 'http_request_args', 'dm_prevent_update_check', 10, 2 );function dm_prevent_update_check( $r, $url ) {   if ( 0 === strpos( $url, 'http://api.wordpress.org/plugins/update-check/' ) ) {       $my_plugin = plugin_basename( __FILE__ );       $plugins = unserialize( $r['body']['plugins'] );       unset( $plugins->plugins[$my_plugin] );       unset( $plugins->active[array_search( $my_plugin, $plugins->active )] );       $r['body']['plugins'] = serialize( $plugins );   }   return $r;}

لینک به دیدگاه

• تشکر از مسیح عزیز البته این کدم میتونین در اخر فایل wp-config.php بزارین
  • if(is_admin()) { add_filter('filesystem_method', create_function('$a', 'return "direct";' )); define( 'FS_CHMOD_DIR', 0751 ); }

لینک به دیدگاه

• تشکر از مسیح عزیز البته این کدم میتونین در اخر فایل wp-config.php بزارین

• if(is_admin()) { add_filter('filesystem_method', create_function('$a', 'return "direct";' )); define( 'FS_CHMOD_DIR', 0751 ); }

فکر کنم این کد منسوخ شده باشه . البته در 2 نسخه ی قبلی به گفته ی خوده وردپرس این کد به هسته صدمه میزد و ایجاد باگ می کرد . شاید درستش کرده باشن .

دوست عزیز استارتر این کد رو هم تست کنید لطفا پاسخ بدید که این کد عمل می کنه یا خیر .

لینک به دیدگاه

فکر کنم این کد منسوخ شده باشه . البته در 2 نسخه ی قبلی به گفته ی خوده وردپرس این کد به هسته صدمه میزد و ایجاد باگ می کرد . شاید درستش کرده باشن .

دوست عزیز استارتر این کد رو هم تست کنید لطفا پاسخ بدید که این کد عمل می کنه یا خیر .

• سلام

• بله قبلا ایراد داشت در اجرای دستور فوق ولی جدیدا در برخی سرویس دهنده ها پاسخ گو هست

• فعل حال بنده خودم نیز استفاده میکنم

• باتشکر

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...