H A S A N 332 ارسال شده در شهریور 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 17، 1395 سلام دوستان این ارورر به چه دلیلی هست زمان بروز رسانی افزونه وردپرس ؟ "به روز رسانی خودکار برای این افزونه از کار افتاده است" چی کارش کنم که دیگه پیغام بروز رسانی نده تو پنل مدیریت ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 17، 1395 درود . در ابتدا باید بدونید که افزونه ی همکاری در فروش affiliateWP (همین افزونه که استفاده می کنید) ، در واقع نسخه نال شده هست . البته قبلا نسخه ی رایگانی منتشر شد اما نمی دونم جمع شد کلا . به هر حال زمانی که منبع صحیحی برای دریافت فایل آپدیت موجود نباشه ، این خطا نمایش داده میشه . 2 راه دارید . 1. تغییر نسخه ی افزونه به نسخه ی بالاتر . وارد فایل افزونه در هاست بشید و نسخه ی افزونه رو در فایل php اون افزونه به یک عدد بالاتر تغییر بدید . عددی که از نسخه ی آپدیت ارائه شده بالاتر باشه . 2. این کد رو داخل فایل اولیه و اصلی افزونه که داخل پوشه ی روت افزونه هست کپی کنید : ** توجه کنید که تنها یکی از این دو کد رو استفاده کنید . کاربرد مشابهی دارند . اما تست کنید کدوم یکی صحیح اجرا میشن : کد اول : add_filter('site_transient_update_plugins', 'remove_update_notification');function remove_update_notification($value) { unset($value->response[ plugin_basename(__FILE__) ]); return $value;} کد دوم: add_filter( 'http_request_args', 'dm_prevent_update_check', 10, 2 );function dm_prevent_update_check( $r, $url ) { if ( 0 === strpos( $url, 'http://api.wordpress.org/plugins/update-check/' ) ) { $my_plugin = plugin_basename( __FILE__ ); $plugins = unserialize( $r['body']['plugins'] ); unset( $plugins->plugins[$my_plugin] ); unset( $plugins->active[array_search( $my_plugin, $plugins->active )] ); $r['body']['plugins'] = serialize( $plugins ); } return $r;} لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 تشکر از مسیح عزیز البته این کدم میتونین در اخر فایل wp-config.php بزارین if(is_admin()) { add_filter('filesystem_method', create_function('$a', 'return "direct";' )); define( 'FS_CHMOD_DIR', 0751 ); } لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,280 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 تشکر از مسیح عزیز البته این کدم میتونین در اخر فایل wp-config.php بزارین if(is_admin()) { add_filter('filesystem_method', create_function('$a', 'return "direct";' )); define( 'FS_CHMOD_DIR', 0751 ); } فکر کنم این کد منسوخ شده باشه . البته در 2 نسخه ی قبلی به گفته ی خوده وردپرس این کد به هسته صدمه میزد و ایجاد باگ می کرد . شاید درستش کرده باشن . دوست عزیز استارتر این کد رو هم تست کنید لطفا پاسخ بدید که این کد عمل می کنه یا خیر . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 18، 1395 فکر کنم این کد منسوخ شده باشه . البته در 2 نسخه ی قبلی به گفته ی خوده وردپرس این کد به هسته صدمه میزد و ایجاد باگ می کرد . شاید درستش کرده باشن . دوست عزیز استارتر این کد رو هم تست کنید لطفا پاسخ بدید که این کد عمل می کنه یا خیر . سلام بله قبلا ایراد داشت در اجرای دستور فوق ولی جدیدا در برخی سرویس دهنده ها پاسخ گو هست فعل حال بنده خودم نیز استفاده میکنم باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.