majidi 4 ارسال شده در شهریور 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 1395 میزان درآمد (ماهیانه): 50000 هزینه سایت (ماهیانه): 20000 تلفن تماس: 09389681487 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. توضیحات آگهی سلام به همه دوستان وب سایت پرنده فناوری 4 سال سابقه داره توی گوگل جا افتاده در ضمینه خودش شناخته شدست رتبه الکسا و بقیه موارد رو خودتون میتونید ببینید ***سایت همراه با پکیج قالب و افزونه وردپرس بهتون داده میشه که خود پکیج فقط 899 هزار تومان پولش باید باشه که در لینک زیر میتونید ببینید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. *** سایت دارای پیج فیس بوک 3000عضو گروه فیس بوک 3900عضو کانال تلگرام 1000عضو و خیلی جاهای دیگه در آمد سایت همچی بستگی به خودتون داره ، در حال حاضر با تنظیماتی که روی سایت انجام داده شده در آمد خود سایت ازش درمیاد ( بدون حتی اپدیت کردن ) از روی فروش فایل و … خیلی خوب میتونید در آمد ایجاد کنید( تجربه شده ) این سایت رو به هر سمت و جهتی میتونید سوق بدید و میتونید مطالب و موضوعات رو تخصصیتر و … کنید به خریدار واقعی تخفیف هم داده میشه قیمت پایه 250 هزار تومان در نظر گرفتم اموزش php ،اموزش فوتوشاپ ، اموزش اضافه کردن امکانات پیشرفته به وردپرس همیار وردپرس (دوره کامل) ، افزایش امنیت وردپرس فریش تم(دوره کامل) ، پکیج افزونه بیگ تم ، پکیج قالب و افزونه با هم ، و چندید دوره پولی اموزش های مربوطه در سایت های بزرگ همراه سایت میدم دلیل فروش هم وقت نکردن و نرسیدن به سایت هستش و به دلیل شغلی که مشغول شدم نمیرسم توضیحات بیشتر یا سوالاتتون رو میتونید از طریق تلگرام یا تلفن از من جویا بشید یا بپرسید ، در خدمتتون هستم 09389681487 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده