tertis 5 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 سلام دوستان ، من از سیستم وردپرس استفاده می کنم مشکل عجیب برام پیش میاد ، مثلاً تا یه فایل php رو از طریق هاست باز می کنم ، و تغییراتی در کدهاش میدم ، بعد از چند مدت یا تغییر می کنن ، یا نصف کدهای فایل از بین میره!! و دوباره باید از سر کدها را ثبت کنم می ترسم مشکل هک شدن پیش بیاید ، یا مثلاً از طریق تزریق کد! افزونه های امنیتی هم نصب هست ، اما نمی دونم مشکل چیه چطوریه!! .................................................. فکر نکنم مشکل هک شدن باشه ، بیشتر فکر می کنم ویروسی شده ، آیا میشه ویروس ها رو پاک کرد ، یا اسکن قوی کرد؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ توصیه میکنم هر چه سریعتر هاستینگ میزبانی خودتون رو تغییر دهین یا اینکه از ایشان درخواست کنین اسکن فایل های شما رو روی هاست انجام دهن مورد میتونه از شل مخرب و چیزی همانند این بوده باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.