m1410 196 ارسال شده در شهریور 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1395 با سلام و درود خدمت دوستان یه سوال داشتم ؟ تا حالا کسی تونسته فایل های حجیم رو به سرعت فشرده سازی کنه ؟ مثلاً یه فایل 1 گیگ رو بکنه 100 مگ ؟ تو ویدیو چی ؟ کسی تجربه داره ؟ کسی برنامه خوبی سراغ داره برای کامپیوتر ؟ ممنون میشم معرفی کنه یا اگر راهی کسی بلده بگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در شهریور 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1395 درود برای فیلم که برنامه تغییر فرمت است برای فایل های دیگه هم از همون winrar من چیزی غیر از این ها ندیدم. سرعت تبدیل هم خیلی خیلی به سخت افزار شما برمیگرده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در شهریور 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1395 این نرم افزار رو تست کن ( KGB Archiver ) ، فایل 600 مگ رو یادمه تبدیل کرده بود به 30 کیلوبایت ! straight برای خروج از فشرده سازی هم باید از همین نرم افزار استفاده کنی ولی مشکلش اینه خیلی طول میکشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 12، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1395 این نرم افزار رو تست کن ( KGB Archiver ) ، فایل 600 مگ رو یادمه تبدیل کرده بود به 30 کیلوبایت ! straightبرای خروج از فشرده سازی هم باید از همین نرم افزار استفاده کنی ولی مشکلش اینه خیلی طول میکشه ! دقیقاً خیلی زمان بره از سیستم هم میکشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1395 با سلام و درود خدمت دوستانیه سوال داشتم ؟ تا حالا کسی تونسته فایل های حجیم رو به سرعت فشرده سازی کنه ؟ مثلاً یه فایل 1 گیگ رو بکنه 100 مگ ؟ تو ویدیو چی ؟ کسی تجربه داره ؟ کسی برنامه خوبی سراغ داره برای کامپیوتر ؟ ممنون میشم معرفی کنه یا اگر راهی کسی بلده بگه سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ لطفا دقت کنین من اینرو توصیه می کنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 12، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 12، 1395 سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ لطفا دقت کنین من اینرو توصیه می کنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نه اینم تست کردم فایده نداره چند مگ کم یا زیاد می کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
decoweb 68 ارسال شده در شهریور 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 13، 1395 با سلام و خسته نباشید بنده هم نظر شخصی که دارم نرم افزار 7 zip هست چون دقیقا اون کاری که من میخواستم انجام داد حالا چرا نمیشه به دلیل این که 1- سیستم مورد نیاز 2- انجام دادن تنضیمات برنامه 3- پسوند فایلی که میخواهیم فشرده کنیم که من آموزش کار با برنامه رو در اختیار شما قرار میدم امید وارم به کار شما بیاد من با همین آموزش تونستم فایل کم کنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.