H A S A N 332 ارسال شده در شهریور 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 1395 سلام دوستان چند تا قالب مارکتی دارم از روش تبادل گرفتم پشتیبانی نداره امروز داشتم رو لوکال (ورژن قدیمی وردپرس) تست میکردم سالم بودن روی هاست که نصب کردم (اخرین ورژن وردپرس) قالب ها مشگل داشتن یا فوتر خراب میشد یا بخش نظرات یا ستون سمت راست و چپ چی کار کنم دیگه این مشگل پیش نیاد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 8، 1395 سلام دوستان چند تا قالب مارکتی دارم از روش تبادل گرفتم پشتیبانی نداره امروز داشتم رو لوکال (ورژن قدیمی وردپرس) تست میکردم سالم بودن روی هاست که نصب کردم (اخرین ورژن وردپرس) قالب ها مشگل داشتن یا فوتر خراب میشد یا بخش نظرات یا ستون سمت راست و چپ چی کار کنم دیگه این مشگل پیش نیاد ؟ شما با همون ورزن وردپرس بالا بیار سایتت رو بعد بررسی شه مشکلش برمیگرده به افزونه ها و ناسازگاری که باید بالا باشه دمو تا بررسی شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.