abbaszandpour 0 ارسال شده در شهریور 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1395 سلام خدمت دوستان عزیز. من قالب آرتمان وب رو دانلود کردم عالی هستش فقط یک سوال دارم چه جوری نمونه کار بزارم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1395 لطف کنید ادرس قالب مورد بحث رو قرار بدید تا بهتر و زودتر بشه بهتون کمک کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abbaszandpour 0 ارسال شده در شهریور 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1395 سلام خدمت دوستان عزیز.من قالب آرتمان وب رو دانلود کردم عالی هستش فقط یک سوال دارم چه جوری نمونه کار بزارم؟ سلام به بخش ویرایش استایل باید برین عزیز و بخش نمونه کارهارو ویرایش کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abbaszandpour 0 ارسال شده در شهریور 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1395 من کدنویسیم در حد صفرهstraight اگه میشه بهم توضیح بدین دیدمش اونجا ولی هرکاری کردم چیزی تو صفحه اصلی اضافه نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1395 من کدنویسیم در حد صفرهstraightاگه میشه بهم توضیح بدین دیدمش اونجا ولی هرکاری کردم چیزی تو صفحه اصلی اضافه نشد دموی نسخه نصب شده رو بزارین لطفا بهتون بگم چیکار کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abbaszandpour 0 ارسال شده در شهریور 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1395 ببخشید نبودم. مشکل پیدا شد قالب صفحه ای که باید نمونه کار بزارم مشکل داره وقتی که صفحه ای رو تنظیم میکنم روی قالب اون صفحه این ارور رو میده Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /home/avangard/public_html/test/wp-content/themes/artmanweb[ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. on line 68 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 1395 ببخشید نبودم.مشکل پیدا شد قالب صفحه ای که باید نمونه کار بزارم مشکل داره وقتی که صفحه ای رو تنظیم میکنم روی قالب اون صفحه این ارور رو میده Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /home/avangard/public_html/test/wp-content/themes/artmanweb[ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. on line 68 افزونه ی wp_pagenavi رو نصب دارین ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.