mooshvare 1 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 با سلام من با اسکریپت EvolutionScript که از همین سایت دانلودش کردم یه وبسایت کلیکی ساختم ولی متاسفانه همه صحات چپ چین هستن و من نمیدونم از کجا باید راست چینشون کنم لطفا راهنماییم کنید. این آدرس سایته : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1395 سلام راحت ترین راه این هس که کلییه left هارو به right برگردونین اما روش های دیگری ام هس اگر پاسخ نداد بگین براتون بزارین با توجه به css استایل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mooshvare 1 ارسال شده در شهریور 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1395 سلام راحت ترین راه این هس که کلییه left هارو به right برگردونین اما روش های دیگری ام هس اگر پاسخ نداد بگین براتون بزارین با توجه به css استایل سلام راهی رو که گفتین امتحان کردم ولی متاسفانه کار نکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 1395 سلام راهی رو که گفتین امتحان کردم ولی متاسفانه کار نکرد در css بزارین directioin: rtl; text-align:right; لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.