sir-mahan 31 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 سلام نمیدونم چرا هرچی مشکله سره من میاد exhausted این دفعه مشکل عجیبه straight من هاست دانلود 30 گیگ از نت افراز دارم از اسکریپت ریداپلیچ استفاده میکنم 9 گیگ فایل آپلود کردمه کلا ولی الان دیگه میخوام آپ کنم هیچ فایلی آپلود نمیشه و Server Space: In Use = 0.00 Bytes (0 %) Free Space = 0.00 Bytes Disk Space = 0.00 Bytes مشکل چیه؟ohno لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 سلامنمیدونم چرا هرچی مشکله سره من میاد exhausted این دفعه مشکل عجیبه straight من هاست دانلود 30 گیگ از نت افراز دارم از اسکریپت ریداپلیچ استفاده میکنم 9 گیگ فایل آپلود کردمه کلا ولی الان دیگه میخوام آپ کنم هیچ فایلی آپلود نمیشه و Server Space: In Use = 0.00 Bytes (0 %) Free Space = 0.00 Bytes Disk Space = 0.00 Bytes مشکل چیه؟ohno چه باحال منظورت اسکریپت رپید لیچ ؟ به پشتیبانی تیکت بزن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در شهریور 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 چه باحالمنظورت اسکریپت رپید لیچ ؟ به پشتیبانی تیکت بزن خوده اسکریت زده 9 گیگ حجم مصرف کردم منم جز این اسکریپت چیزی ندارم بعد پشتیبانی میگه 32 گیگ |||||| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 خوده اسکریت زده 9 گیگ حجم مصرف کردم منم جز این اسکریپت چیزی ندارم بعد پشتیبانی میگه 32 گیگ |||||| داداش مگه آمار فایل هاتو نداری؟ فیلم سینمایی آپلود میکردی 32 گیگ؟؟؟ با پهنای باند اشتباه نگرفتن؟:دی اوور سلینگ نبوده؟؟مثلا کلا 9 گیگ هاست داشته با اوور سلینگ 32 گیگ فروخته؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 سلامنمیدونم چرا هرچی مشکله سره من میاد exhausted این دفعه مشکل عجیبه straight من هاست دانلود 30 گیگ از نت افراز دارم از اسکریپت ریداپلیچ استفاده میکنم 9 گیگ فایل آپلود کردمه کلا ولی الان دیگه میخوام آپ کنم هیچ فایلی آپلود نمیشه و Server Space: In Use = 0.00 Bytes (0 %) Free Space = 0.00 Bytes Disk Space = 0.00 Bytes مشکل چیه؟ohno سلام اگر این مورد رو شما داری مشاهده میکنه یعنی اینکه سرور بخش هاست دانلود اونا به اصلاح خودمون STOP شده و مشکل داره اگر اجازه اپ نمیده مشکل شما از هاست هس تیکت به نت افزار بزنین که باید ازشون فرار کنین بشخصه میگم اینرو بتون ! موفق باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.