gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 سلام دوستان وقت همگی شما بخیر ، از دوستانی که در حوزه ی گرافیک فعالیت دارند تقاضا دارم یک بنر یا همون عکس با نوشته پشتیبانی آنلاین و پشتیبانی آفلاین به طرز شکل زیر در صورت امکان به بنده بدن : مثل عکس بالا که نوشته live chat ، میخوام دو بنر یا همون عکس بهم پیشنهاد بدید که در حالت پشتیبانی آنلاین ،برای شروع گفتگو کلیک کنید و یکی دیگه پشتیبانی آفلاین باشه ، با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 سلام دوستان وقت همگی شما بخیر ، از دوستانی که در حوزه ی گرافیک فعالیت دارند تقاضا دارم یک بنر یا همون عکس با نوشته پشتیبانی آنلاین و پشتیبانی آفلاین به طرز شکل زیر در صورت امکان به بنده بدن : مثل عکس بالا که نوشته live chat ، میخوام دو بنر یا همون عکس بهم پیشنهاد بدید که در حالت پشتیبانی آنلاین ،برای شروع گفتگو کلیک کنید و یکی دیگه پشتیبانی آفلاین باشه ، با تشکر. فقط عکسش؟ عکس از کجا باید بفهمه پشتیبانی آنلاین هست یا نیست که حالا آنلاینه رو نشون بده یا آفلاین رو؟ جاوا اسکریپت باید نوشته بشه واستون یا افزونه وردپرس استفاده کنید.یا اینکه : هروقت آنلاین بودید خودتون عکس آنلاین هروقت آفلاین بودید خودتون عکس آفلاین رو بذارید عکس با بنر زمین تا آسمون فرقشه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در شهریور 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 فقط عکسش؟عکس از کجا باید بفهمه پشتیبانی آنلاین هست یا نیست که حالا آنلاینه رو نشون بده یا آفلاین رو؟ جاوا اسکریپت باید نوشته بشه واستون یا افزونه وردپرس استفاده کنید.یا اینکه : هروقت آنلاین بودید خودتون عکس آنلاین هروقت آفلاین بودید خودتون عکس آفلاین رو بذارید عکس با بنر زمین تا آسمون فرقشه . نه داداش فقط عکس اش رو میخوام ,کد اش رو خودم میدونم ,اصن من درخواست دو تا عکس داره به همون طورتی که توی عکس هست با نوشته های : ۱-پشتیبانی آنلاین برای شروع گفتگو کلیک کنید. ٢-پشتیبانی آفلاین برای ثبت پیام کلیک کنید . پی زمینه اش هم هر رنگی خودتون تشخیص میدید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 نه داداش فقط عکس اش رو میخوام ,کد اش رو خودم میدونم ,اصن من درخواست دو تا عکس داره به همون طورتی که توی عکس هست با نوشته های :۱-پشتیبانی آنلاین برای شروع گفتگو کلیک کنید. ٢-پشتیبانی آفلاین برای ثبت پیام کلیک کنید . پی زمینه اش هم هر رنگی خودتون تشخیص میدید . اون قسمت زرد رنگ رو میخوای ؟ یعنی 2 تا قسمت اضافه کنی کنارش به نام پشتیبانی آنلاین پشتیبانی آفلاین ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در شهریور 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 اون قسمت زرد رنگ رو میخوای ؟یعنی 2 تا قسمت اضافه کنی کنارش به نام پشتیبانی آنلاین پشتیبانی آفلاین ؟ آره دقیقا . خیلی ساده تر بگم یک عکس میخوام دیگه که روی یکی اش نوشته باشه پشتیبانی آنلاین ، برای شروع گفتگو کلیک کنید. و یک عکس دیگه که روش نوشته باشه پشتیبانی آفلاین برای گذاشتن پیام کلیک کنید. دقیقا به طرز همون قسمت زرد رنگ که نوشته live chat لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 آره دقیقا .خیلی ساده تر بگم یک عکس میخوام دیگه که روی یکی اش نوشته باشه پشتیبانی آنلاین ، برای شروع گفتگو کلیک کنید. و یک عکس دیگه که روش نوشته باشه پشتیبانی آفلاین برای گذاشتن پیام کلیک کنید. دقیقا به طرز همون قسمت زرد رنگ که نوشته live chat لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 سلام دوستان وقت همگی شما بخیر ، از دوستانی که در حوزه ی گرافیک فعالیت دارند تقاضا دارم یک بنر یا همون عکس با نوشته پشتیبانی آنلاین و پشتیبانی آفلاین به طرز شکل زیر در صورت امکان به بنده بدن : مثل عکس بالا که نوشته live chat ، میخوام دو بنر یا همون عکس بهم پیشنهاد بدید که در حالت پشتیبانی آنلاین ،برای شروع گفتگو کلیک کنید و یکی دیگه پشتیبانی آفلاین باشه ، با تشکر. سلام برای هر گونه ایکونی از سایت های زیر استفاده کنین بهتر هسش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.