رفتن به مطلب

مشکل درخواست بنر پشتیبانی آنلاین

gholamreza-alipoor

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان وقت همگی شما بخیر ، از دوستانی که در حوزه ی گرافیک فعالیت دارند تقاضا دارم یک بنر یا همون عکس با نوشته پشتیبانی آنلاین و پشتیبانی آفلاین به طرز شکل زیر در صورت امکان به بنده بدن :

3981-Screenshot-4-.png

مثل عکس بالا که نوشته live chat ، میخوام دو بنر یا همون عکس بهم پیشنهاد بدید که در حالت پشتیبانی آنلاین ،برای شروع گفتگو کلیک کنید و یکی دیگه پشتیبانی آفلاین باشه ،

با تشکر.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان وقت همگی شما بخیر ، از دوستانی که در حوزه ی گرافیک فعالیت دارند تقاضا دارم یک بنر یا همون عکس با نوشته پشتیبانی آنلاین و پشتیبانی آفلاین به طرز شکل زیر در صورت امکان به بنده بدن :

3981-Screenshot-4-.png

مثل عکس بالا که نوشته live chat ، میخوام دو بنر یا همون عکس بهم پیشنهاد بدید که در حالت پشتیبانی آنلاین ،برای شروع گفتگو کلیک کنید و یکی دیگه پشتیبانی آفلاین باشه ،

با تشکر.

فقط عکسش؟

عکس از کجا باید بفهمه پشتیبانی آنلاین هست یا نیست که حالا آنلاینه رو نشون بده یا آفلاین رو؟

جاوا اسکریپت باید نوشته بشه واستون یا افزونه وردپرس استفاده کنید.یا اینکه : هروقت آنلاین بودید خودتون عکس آنلاین هروقت آفلاین بودید خودتون عکس آفلاین رو بذارید:| عکس با بنر زمین تا آسمون فرقشه .

لینک به دیدگاه

فقط عکسش؟

عکس از کجا باید بفهمه پشتیبانی آنلاین هست یا نیست که حالا آنلاینه رو نشون بده یا آفلاین رو؟

جاوا اسکریپت باید نوشته بشه واستون یا افزونه وردپرس استفاده کنید.یا اینکه : هروقت آنلاین بودید خودتون عکس آنلاین هروقت آفلاین بودید خودتون عکس آفلاین رو بذارید:| عکس با بنر زمین تا آسمون فرقشه .

نه داداش فقط عکس اش رو میخوام ,کد اش رو خودم میدونم ,اصن من درخواست دو تا عکس داره به همون طورتی که توی عکس هست با نوشته های :

۱-پشتیبانی آنلاین برای شروع گفتگو کلیک کنید.

٢-پشتیبانی آفلاین برای ثبت پیام کلیک کنید .

پی زمینه اش هم هر رنگی خودتون تشخیص میدید .

لینک به دیدگاه

نه داداش فقط عکس اش رو میخوام ,کد اش رو خودم میدونم ,اصن من درخواست دو تا عکس داره به همون طورتی که توی عکس هست با نوشته های :

۱-پشتیبانی آنلاین برای شروع گفتگو کلیک کنید.

٢-پشتیبانی آفلاین برای ثبت پیام کلیک کنید .

پی زمینه اش هم هر رنگی خودتون تشخیص میدید .

اون قسمت زرد رنگ رو میخوای ؟

یعنی 2 تا قسمت اضافه کنی کنارش به نام پشتیبانی آنلاین

پشتیبانی آفلاین ؟

لینک به دیدگاه

اون قسمت زرد رنگ رو میخوای ؟

یعنی 2 تا قسمت اضافه کنی کنارش به نام پشتیبانی آنلاین

پشتیبانی آفلاین ؟

آره دقیقا .

خیلی ساده تر بگم یک عکس میخوام دیگه که روی یکی اش نوشته باشه پشتیبانی آنلاین ، برای شروع گفتگو کلیک کنید.

و یک عکس دیگه که روش نوشته باشه پشتیبانی آفلاین برای گذاشتن پیام کلیک کنید.

دقیقا به طرز همون قسمت زرد رنگ که نوشته live chat

لینک به دیدگاه

آره دقیقا .

خیلی ساده تر بگم یک عکس میخوام دیگه که روی یکی اش نوشته باشه پشتیبانی آنلاین ، برای شروع گفتگو کلیک کنید.

و یک عکس دیگه که روش نوشته باشه پشتیبانی آفلاین برای گذاشتن پیام کلیک کنید.

دقیقا به طرز همون قسمت زرد رنگ که نوشته live chat

4683-supp.png

ba05-mod3-Copy.png

لینک به دیدگاه

3981-Screenshot-4-.png

با تشکر.

• سلام برای هر گونه ایکونی از سایت های زیر استفاده کنین بهتر هسش

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...