alirezak1380 2 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 دوستان سلام من شدیدا به یه افزونه ای نیاز دارم که مثلا فلان محصول رو براش تعریف کنم و اون یه لینک یکتا بهم بده و مشخص بشه که چقدر به فروش رفته.مثل افزونه بازریابی محصولات صبر کنید تا یه مثال بزنم مثلا یه نفر توی سایتم عضو بشه و بعد یه لینک بهش نشون داده بشه بعد وقتی کاربر اون لینک رو هرجایی قرار داد یه درصدی از فروش به حسابش واریز بشه امیدوارم که تونسته باشم خوب گفته باشم نکته::::::::::::: نمیخوام جوری باشه که کاربر باید توی سیاتم عضو بشه یعنی فقط خودم بتونم لینک یکتا بسازم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 دوستان سلاممن شدیدا به یه افزونه ای نیاز دارم که مثلا فلان محصول رو براش تعریف کنم و اون یه لینک یکتا بهم بده و مشخص بشه که چقدر به فروش رفته.مثل افزونه بازریابی محصولات صبر کنید تا یه مثال بزنم مثلا یه نفر توی سایتم عضو بشه و بعد یه لینک بهش نشون داده بشه بعد وقتی کاربر اون لینک رو هرجایی قرار داد یه درصدی از فروش به حسابش واریز بشه امیدوارم که تونسته باشم خوب گفته باشم نکته::::::::::::: نمیخوام جوری باشه که کاربر باید توی سیاتم عضو بشه یعنی فقط خودم بتونم لینک یکتا بسازم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینم رایگان در بیست اسکریپت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezak1380 2 ارسال شده در شهریور 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 دوستان عزیز من میخوام طوری باشه که بدون نیاز به عضویت بتونم این کار رو بکنم مثال: من عضو یک سایت میشم و بعد فرم همکاری در فروش رو پر میکنم و بعد مدیر یه لینک فروش شخصی برام ایمیل میکنه که بعد هر چقدر که فروختم یه درصدی از اون توی جیب مدیر سایت بره و یه درصدی توی جیب خودم همه کار ها به صوورت دستی انجام بشه کسی سراغ داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 اونوقت اون طرفی که میخواد همکاری در فروش انجام بده...از کجا بفهمه که کسی خرید کره یا نه؟ وقتی حساب کاربری نداره چ طور میتونه ببینه چقدر درآمد داشته؟از کجا اعتماد کنه اصلا؟؟؟؟ چیزی که شما میخوایید: اول whmcs رو نصب میکنی.سیستم همکاری در فروشش رو فعال میکنی...محصولاتی که میخوای همکاری در فروش باشه رو توی whmcs ایجاد میکنی درگاه پرداخت و ..../ بعد یه فرم دستی توی سایتت با افزونه های وردپرس ایجاد میکنی واسه درخواست همکاری در فروش که اطلاعاتش به ایمیلت ارسال بشه..هرکس که درخواست داد به اسم خودش توی whmcs عضو بشی و از بخش همکاری لینک بگیری و لینک رو بدی بهش. درصد همکاری رو هم میتونی به سیستم whmcs اعلام کنی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 درود من هم ندیدم بدون ثبت نام کسی بتونه لینک بده huh تمام افزونه ها بر پایه ثبت نام کاربر است که به لینک نام کاربری ایشون اضافه میشه به این شکل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. exhausted لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezak1380 2 ارسال شده در شهریور 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 عزیزان من میخوام خودم طرف رو کاربر کنم مثل این عکس ها لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کسی میتونه کد بزنه چنین افزونه ای رو بیاد خصوصی با پیشنهاد حد اقل و حداکثر قیمتexhausted لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 عزیزان من میخوام خودم طرف رو کاربر کنم مثل این عکس ها لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کسی میتونه کد بزنه چنین افزونه ای رو بیاد خصوصی با پیشنهاد حد اقل و حداکثر قیمتexhausted خب دوست عزیز شما همون افزونه هارو نصب کن. اما درخواست همکاری رو از یه فرم دگ ای تحویل بگیر و بعد خودت کاربر هارو عضو کن.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 دوستان عزیز من میخوام طوری باشه که بدون نیاز به عضویت بتونم این کار رو بکنممثال: من عضو یک سایت میشم و بعد فرم همکاری در فروش رو پر میکنم و بعد مدیر یه لینک فروش شخصی برام ایمیل میکنه که بعد هر چقدر که فروختم یه درصدی از اون توی جیب مدیر سایت بره و یه درصدی توی جیب خودم همه کار ها به صوورت دستی انجام بشه کسی سراغ داره؟ همچین کاری امکان پذیره عزیز اما خودتون هم باید کمی روش کار کنین با توحه به افزونه ی پروفایل کاربری و فروش درصدی که دوستان بالا اعلام کردن انجام میتونین بدین خواسنی در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.