Mohammadmahdivafadar 0 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 سلام من قالب good news رو از جای دیگه دانلود کردم و توی یک هاست رایگان آپلود کردم و اکانت ساسپند شد ، ممکنه این بخاطر لینک کپی رایت باشه؟ من می خوام توی هاست اصلی که خریدم بزارم میترسم ساسپند شم ! باید چیکار کنم قالب رو که نفهمن نخریدیمش ؟ اگر از 20script دانلود کنم این اتفاق نمیوفته؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 ) سابسند شدن هاست چیکار قالب وردپرس داره ؟! اصن ربطی ندارن بهم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedactor 10 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 دوست عزیز ساسبند شدن هاست رایگان ربطی به قالب نداره شما نترسین روی هاست اصلی آپ کنین اتفاقی نمیفته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 حق با دوستان است کاری به قالب نداره ممکنه تو قالب کدی چیزی باشه که باعث این کار شده باشه از جاهای درست قالب دانلود کنید سایت های نال معتبر مثل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 ی نسخه خوب ازش قرار میدم تا شب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 سلام من قالب good news رو از جای دیگه دانلود کردم و توی یک هاست رایگان آپلود کردم و اکانت ساسپند شد ، ممکنه این بخاطر لینک کپی رایت باشه؟ من می خوام توی هاست اصلی که خریدم بزارم میترسم ساسپند شم ! باید چیکار کنم قالب رو که نفهمن نخریدیمش ؟اگر از 20script دانلود کنم این اتفاق نمیوفته؟ هاست رایگان قطع و وصل میشه به درد نمی خوره، روی هاست اصلی یه فایل بساز که از دسترسی صفحه اصلی جدا کنی دامنه رو، بعد روی اون لینک تست کن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
726900 12 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 سلام من قالب good news رو از جای دیگه دانلود کردم و توی یک هاست رایگان آپلود کردم و اکانت ساسپند شد ، ممکنه این بخاطر لینک کپی رایت باشه؟ من می خوام توی هاست اصلی که خریدم بزارم میترسم ساسپند شم ! باید چیکار کنم قالب رو که نفهمن نخریدیمش ؟اگر از 20script دانلود کنم این اتفاق نمیوفته؟ احتمالا تو قالب فایل شل بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 سلام من قالب good news رو از جای دیگه دانلود کردم و توی یک هاست رایگان آپلود کردم و اکانت ساسپند شد ، ممکنه این بخاطر لینک کپی رایت باشه؟ من می خوام توی هاست اصلی که خریدم بزارم میترسم ساسپند شم ! باید چیکار کنم قالب رو که نفهمن نخریدیمش ؟اگر از 20script دانلود کنم این اتفاق نمیوفته؟ سلام خیر این موضووع همانطور که دوستان گفتن ربطی نداره به ساسبند شدن هاست موضوع رو از هاستینگ خودتون بررسی و پرس و جو کنین بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.