alirezak1380 2 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 سلام دوستان من بعد از اینکه محصولاتم رو در ووکامرس ثبت کردم و توی گوگل هم متاسفانه ایندکس شدند تصمیم گرفتم که این محصولاتم رو رایگان کنم یعنی اصلا در برگه محصولات دیگه وجود نداشته باشند! چیکار کنم؟؟؟؟؟ به نظرتون باید لینک هاشنو بردارم یکی یکی ببرم توی وبمستر تولز و ریموو یو آر ال بزنم تا از ایندکس پاک بشن بعد توی وردپرس پاکشون کنم و با یاست سئو ریدایرکت کنم به صفحه اصلی سایتم؟؟؟ که به 404 نخوره ؟؟؟ محصولاتم 10-12 تا بیشتر نیستن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 درود خوب چرا اصلا میخوای حذفشون کنی اگه میخوای رایگانش کنی قیمتشون رو صفر کنی بهتره بعد اگر قصد حدفشون داری از ریدایرکت استفاده کنی راحت تره البته اینم بگم که من شیرازیم راه سخت نمیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 در ورژن جدید ووکامرس گمونم تیک رایگان اضافه شده (یا بوده قبلا ندیدم) اون تیک رو بزنید و خلاص لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezak1380 2 ارسال شده در شهریور 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 نه دوستان من اصلا نمیخوام توی برگه فروشگاه نشون داده بشن(یعنی میخوام ارتباطشون با ووکامرس قطع بشه و رایگانشون کنم و به ازای عضویت بدم به مردم) چیکار کنم؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 درود اول پاک کن از ووکامرس بعد هم از گوگل وب مستر اقدام به حذف لینک, لینک ها رو در به یاد داشته باشید قبل از حذف موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 نه دوستانمن اصلا نمیخوام توی برگه فروشگاه نشون داده بشن(یعنی میخوام ارتباطشون با ووکامرس قطع بشه و رایگانشون کنم و به ازای عضویت بدم به مردم) چیکار کنم؟؟؟؟ ووکامروس رو از افزونه ها غیرفعال کنین دوس عزیز اگر پاسخ نداد حذف کنین سپس از بخش ابزار گوکل وب مسترها سایت مپ رو پاک کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.