رفتن به مطلب

چپ چین کردن قالب وردپرس

shervin.s

پست های پیشنهاد شده

با سلام

در سایت 20 اسکریپت و همچنین از سایت های خارجی یک قالب رو دانلود کردم و تغییرات رو روش اعمال کردم ، حالا احتیاج دارم که سایت چپ چین باشه و راست چین نباشه و این قالب خودش یک فایل rtl داره که به صورت اتوماتیک می شناسه و راست چین میکنه اون رو هم پاک کردم ولی بازم نتیجه ای نگرفتم ، خواستم اگر میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید.

اینم لینک سایتی که دانلود کردم:

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

با تشکر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

غیر حرفه ای ترین روش :

وردپرس رو به انگلیسی برگردونید :دی

با سلام

در سایت 20 اسکریپت و همچنین از سایت های خارجی یک قالب رو دانلود کردم و تغییرات رو روش اعمال کردم ، حالا احتیاج دارم که سایت چپ چین باشه و راست چین نباشه و این قالب خودش یک فایل rtl داره که به صورت اتوماتیک می شناسه و راست چین میکنه اون رو هم پاک کردم ولی بازم نتیجه ای نگرفتم ، خواستم اگر میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

غیر حرفه ای ترین روش :

وردپرس رو به انگلیسی برگردونید :دی

ممنون از پاسختون ، ولی به دنبال یه راه حل منطقی تر هستم

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام میتونید استایل هاتونو برعکس کنسد منظورم چب به باسته یا بوتسترپ رو رفرنس بدین تا کمتر بشه کارتون

لینک به دیدگاه

با سلام

با تشکر

• سلام در فایل css کلییه مواردی که مربوط به right هسش رو کنین left این راحت ترین روش اینکار هس

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...