H A S A N 332 ارسال شده در شهریور 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1395 سلام دوستان اوایل که سایت جدیدم رو ساختم کامل به افزونه Uast Seo مسلط نبودم به همین خاطر قرمز و زرد شدن چراغ هاش برام اذیت کننده بودن و بجاش از افزونه Seo All Pack استفاده کردم الان که به uast seo مسلط شدم افزونه رو تغییر بدم مشگلی پیش میاد تو سئو و.. ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در شهریور 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1395 فک نکنم در هر صورت فقط باید مطلب با تگ های تکراری و کپی نباشه همین یو است سئو هم راحته و بهترین افزونه سئو است فیلم اموزش سئو سبز کردنش توی نت هست بهتر بود ی نگاهی میکردین .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در شهریور 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1395 سلام دوستان اوایل که سایت جدیدم رو ساختم کامل به افزونه Uast Seo مسلط نبودم به همین خاطر قرمز و زرد شدن چراغ هاش برام اذیت کننده بودن و بجاش از افزونه Seo All Pack استفاده کردم الان که به uast seo مسلط شدم افزونه رو تغییر بدم مشگلی پیش میاد تو سئو و.. ؟ اگر افزونه قبلی غیر فعال بشه خب طبیعتا از وضعیت سئو مطالب سابق سایت یکم کم میشه ولی زیاد تاثیری توی ورودی های سایت نداره...اما با افزونه جدید به راحتی این جای خالی پر میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد.. هردو افزونه سئو خوب هستند اما خب پریموم yoast seo رو بهتون پیشنهاد میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 سلام دوستان اوایل که سایت جدیدم رو ساختم کامل به افزونه Uast Seo مسلط نبودم به همین خاطر قرمز و زرد شدن چراغ هاش برام اذیت کننده بودن و بجاش از افزونه Seo All Pack استفاده کردم الان که به uast seo مسلط شدم افزونه رو تغییر بدم مشگلی پیش میاد تو سئو و.. ؟ سلام Seo All Pack بهترنی گذینه هسش در سئو برای وردپرس من توصیه میکنم اصلا دس نزنین بهش عزیز اما اگر میخوایین تغییر بدین چون الگریتم سئو پلاگین ها فرق میکنن شاید رتبه ی منفی بگیرید چقئر مطلب و ایندکس دارین ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در شهریور 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 1395 سلام Seo All Pack بهترنی گذینه هسش در سئو برای وردپرس من توصیه میکنم اصلا دس نزنین بهش عزیز اما اگر میخوایین تغییر بدین چون الگریتم سئو پلاگین ها فرق میکنن شاید رتبه ی منفی بگیرید چقئر مطلب و ایندکس دارین ؟؟ حدود 35 پست و ایندکس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 لینک افزونه نسخه pro هست و مشکلی ایجاد نمیکنه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 حدود 35 پست و ایندکس اگه با افزونه جدید مجددا روی سئو این 30 پست کار کنید یکم تاثیر منفی کمتر میشه و زودتر جبران میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1395 حدود 35 پست و ایندکس پس مشکلی نیس زیاد دوست خوبم شما لینک ها و نقشه ی سایت رو از سایت مپ خودتون پاکسازی ککنین و اقدامات دیگر رو انجحام دهین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.