hajjsadegh 70 ارسال شده در شهریور 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1395 سلام به تمامی کاربران محترم 20 اسکریپت از انجایی که خیلی از کاربران (شاید من خودمم قبلا این مدلی بودم) هاست رایگان استفاده میکنند اما ایده های جالب و خوبی دارند اما به هر دلیلی نمیتوانند هاست تهیه نمایند. امروز قصد دارم توی این تاپیک از افراد و سایت هایی با ایده های خوب حمایت کنم و هاست سی پنل لینوکس در اختیارشون قرار بدم. و اسپانسری هاست سایتشون رو به عهده بگیرم. اگر کسی ایده و یا سایتی داره اعلام کنه....انتقال سایت رو هم رایگان واسش انجام میدم. لطفا توی همین تاپیک اعلام کنید یا خصوصی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1395 بسیار موضوع عالی است اگر کسی ایده ای داشت میتونه در زمینه های زیر با بنده مشورت کنه تا با هم بتونیم یک تیم تشکیل بدیم و ایده ها رو محقق کنیم map google asp.netmvc php database لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در شهریور 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1395 سلام به تمامی کاربران محترم 20 اسکریپتاز انجایی که خیلی از کاربران (شاید من خودمم قبلا این مدلی بودم) هاست رایگان استفاده میکنند اما ایده های جالب و خوبی دارند اما به هر دلیلی نمیتوانند هاست تهیه نمایند. امروز قصد دارم توی این تاپیک از افراد و سایت هایی با ایده های خوب حمایت کنم و هاست سی پنل لینوکس در اختیارشون قرار بدم. و اسپانسری هاست سایتشون رو به عهده بگیرم. اگر کسی ایده و یا سایتی داره اعلام کنه....انتقال سایت رو هم رایگان واسش انجام میدم. لطفا توی همین تاپیک اعلام کنید یا خصوصی. سلام محل سرور هاتون کجاست ؟! میتونید اطلاعات بیشتری در اختیار بزارید !؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در شهریور 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1395 بسیار موضوع عالی است اگر کسی ایده ای داشت میتونه در زمینه های زیر با بنده مشورت کنه تا با هم بتونیم یک تیم تشکیل بدیم و ایده ها رو محقق کنیمmap google asp.netmvc php database خیلی خوبه اگه واقعا تیم تشکیل بشه سریع تر به نتیجه خواهیم رسید. سلام محل سرور هاتون کجاست ؟! میتونید اطلاعات بیشتری در اختیار بزارید !؟ سرور هرتز آلمان واسه شروع کار اگر ایده پیشرفت خوبی داشت و موفقبت آمیز بود از دیتا سنتر ایرانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1395 خیلی خوبه اگه واقعا تیم تشکیل بشه سریع تر به نتیجه خواهیم رسید. سرور هرتز آلمان واسه شروع کار اگر ایده پیشرفت خوبی داشت و موفقبت آمیز بود از دیتا سنتر ایرانی اگه ایده ی جالبی باشه که ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه و فیلد ها مشخص باشه من هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.