H A S A N 332 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 سلام دوستان امروزبخاطر یک سری مسائل مجبور شدم که سایتمو به سرور دیگه ای انتقال بدم بعد از انتقال کامل و تغییر دی ان اس وارد پنل ادمین شدم که پست بزارم با اررور : مواجه شدم. فایل های پوشه Public_Html رو زیپ کردم وارد هاست جدید شدم و مجدد فایل های Public_Html رو اپلود کردم ساخت دیتابیس و وارد کردن اطلاعات و... کسی میدونه این ارورر بخاطر چی هست ؟ سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 از قسمت بروزرسانی ها راه اندازی مجدد را بزنید بعد چک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در شهریور 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1395 از طریق هاست آپلود کن ببین میشه یا نه sheklak لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1395 سلام دوستان امروزبخاطر یک سری مسائل مجبور شدم که سایتمو به سرور دیگه ای انتقال بدم بعد از انتقال کامل و تغییر دی ان اس وارد پنل ادمین شدم که پست بزارم با اررور : مواجه شدم. فایل های پوشه Public_Html رو زیپ کردم وارد هاست جدید شدم و مجدد فایل های Public_Html رو اپلود کردم ساخت دیتابیس و وارد کردن اطلاعات و... کسی میدونه این ارورر بخاطر چی هست ؟ سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام مشکل میتونه از چن موضوع باشه اولی مربو به حق دسرسی فایل های پوشه ی اپلود در wp-contact چک کنین دومی هم میتونه به فایل httacsses برگرده سومی هم از سرور میتونه باشه عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.