H A S A N 332 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 سلام دوستان خسته نباشید از افزونه EDD دانلود برای فروش فایل ها استفاده میکنیم میخوایم کاربرا که عضو میشن بتونن فایل هاشون رو به فروش بزارن کاربر که عضو میشه تمامی فایل های فروشی به کاربر نشون داده میشه از چه افزونه ای استفاده کنیم که کاربر فقط محصولات خودش رو نشون بده تو پنل کاربریش ؟ اگه افزونه فارسی باشه خیلی بهتر هستش کسی لینک شو داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 سلام دوستان خسته نباشید از افزونه EDD دانلود برای فروش فایل ها استفاده میکنیم میخوایم کاربرا که عضو میشن بتونن فایل هاشون رو به فروش بزارن کاربر که عضو میشه تمامی فایل های فروشی به کاربر نشون داده میشه از چه افزونه ای استفاده کنیم که کاربر فقط محصولات خودش رو نشون بده تو پنل کاربریش ؟ اگه افزونه فارسی باشه خیلی بهتر هستش کسی لینک شو داره ؟ منم دقیقا این مشکلو داشتم از افزونه های محدود کننده کاربر ها هم استفاده کردم درست نشد گمونم اخر سر یه گزینه بود(تیک) زدم که هر شخص یه پروفایل داشته باشه بعدا که دیدم خوب کار نمیده کلا بیخیالش شدم چون قابل دور زدن بودن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 سلام دوستان خسته نباشید از افزونه EDD دانلود برای فروش فایل ها استفاده میکنیم میخوایم کاربرا که عضو میشن بتونن فایل هاشون رو به فروش بزارن کاربر که عضو میشه تمامی فایل های فروشی به کاربر نشون داده میشه از چه افزونه ای استفاده کنیم که کاربر فقط محصولات خودش رو نشون بده تو پنل کاربریش ؟ اگه افزونه فارسی باشه خیلی بهتر هستش کسی لینک شو داره ؟ سلام انین مرود رو من در افزونه EDD ندیدم متاسفانه و فقط میشه با ووی کامروس اینتکارو انجام داد عزیز با افزونه ی فوق. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.