sun.night902 499 ارسال شده در شهریور 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1395 سلام خدمت دوستان کی میتونه این اسکریپترو شمسی سازی بکنه ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یا آموزش کاملی از شمسی سازی قرار بده و بگه دقیقا این اسکریپت رو چجور میشه شمسی سازی کرد چون طبق یکسری آموزش ها پیش رفتم ولی نتونستم شمسی بکنم یعنی نتوننستم توابع اصلی تاریخش رو پیدا بکنم که تغییرشون بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در شهریور 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 1، 1395 سلام خدمت دوستان کی میتونه این اسکریپترو شمسی سازی بکنه ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یا آموزش کاملی از شمسی سازی قرار بده و بگه دقیقا این اسکریپت رو چجور میشه شمسی سازی کرد چون طبق یکسری آموزش ها پیش رفتم ولی نتونستم شمسی بکنم یعنی نتوننستم توابع اصلی تاریخش رو پیدا بکنم که تغییرشون بدم چ اسکریپت قدرتمند و خوبی....بررسی میکنم ببینم چی میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 1395 سلام خواستین براتون میتونم انجام بدم پ خ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در شهریور 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 11، 1395 تایپیک آپ (crazy) مدیران محترم اگر امکانش هست ممنون میشم موضوع تایپیک رو که به اشتباه نوشتم از "درخواست فارسی سازی اسکریپت " به " درخواست شمسی سازی اسکرپت " تغییر بدید تشکرinlove لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.