sir-mahan 31 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلام من ورژن وردپرسمو از خوده قسمت بروزرسانی ها بروزکردم به ورژن جدیدش ولی تنظیمات مطلب چرا اینجوری شده؟ به جای راست اومده چپ ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 طبیعیه دوست عزیز.چون نسخه جدیده هنوز کاملا راست چین یا فارسی سازی نشده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 اگر از این وضع راضی نیستید میتونی خیلی ساده به وردرپرس قبلی خودتون برگردید اگر بلد نیستید بگید آموزششو بزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 سلام من ورژن وردپرسمو از خوده قسمت بروزرسانی ها بروزکردم به ورژن جدیدش ولی تنظیمات مطلب چرا اینجوری شده؟به جای راست اومده چپ ! سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ شد لطفا دقت کنین سعی کنین همیشه تا انتشار رسمی نشدن انتقال ندین و ارتقا ندین وردپرس خودتون رو امضا برگشت دادن به نسخه ی قدیمی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 واسه منم همینطور شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در مرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 من که فعلا به مشکلی نخوردم از ویراستار CKEditor استفاده میکنم مشکلی ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahbar2 18 ارسال شده در مرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 برای منم همینطوری شده بود دیشب بروز رسانی ترجمه ی بعضی قسمت های وردپرس اومددرست شدومن بروز رسانیش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1395 دوستان عزیز یه عقب گرد بزنیئ دوباره به روز رسانی کنید درست میشه مال من درست شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.