H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلام 1- اسکیریپت بازدید ساز رو خواستم اپلود کنم تو هاست با اررور : این ارورر چی هستش ؟ 2- میخوایم کمپین تبلیغاتی بزنیم مثل اینتورک و.. یه اسکیریپتی دیدیم پاپ اپ + پست ثابت 250,000 تومن لینک خرید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به نظرتون قیمتش مناسب ؟ یا جایی سراغ دارین همچین چیزی رو ارزون تر بده ؟ فقط رایگان نباشه چون 100% ایراد داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 این اسکریپت توسط آنتی شل تی سرورهای به عنوان تروجان شناخته میشه اون اسکریپ هم بخر اسکریپت های پویا وب خوب هستن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 این اسکریپت توسط آنتی شل تی سرورهای به عنوان تروجان شناخته میشه اون اسکریپ هم بخر اسکریپت های پویا وب خوب هستن میشه ازش پول در امد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 میشه ازش پول در امد ؟ دیگه به درد نمیخوره این نسخه نسخه های بهتر و آپدیتشو هست با قابلیت های بیشتر و بهتر اگر میخواستی یه سر به سایت ipalexa.com بزن نسخه 3 بازدید ساز هست میخوام سایت رو بفروشم خواستی بگو قیمت هم 250 میدم دامین com و ir و میزبانی کلود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 سلام 1- اسکیریپت بازدید ساز رو خواستم اپلود کنم تو هاست با اررور : این ارورر چی هستش ؟ 2- میخوایم کمپین تبلیغاتی بزنیم مثل اینتورک و.. یه اسکیریپتی دیدیم پاپ اپ + پست ثابت 250,000 تومن لینک خرید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به نظرتون قیمتش مناسب ؟ یا جایی سراغ دارین همچین چیزی رو ارزون تر بده ؟ فقط رایگان نباشه چون 100% ایراد داره. سلام معلومه اسکریپت سالم نیس و مشکل داره متاسفانه اسکریپتی ام که شما ادرزسش رو دادی خوب هسش اما کمی تحقیق کنین و سپس خرید کنین در خصوصی با من در ارتباط باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.