hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلام دوستان من وردپرس شبکه نصب کردم ساب دامین ایجاد میشه ولی پیشخوان وبلاگ ارور میده Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. like.pikoweb.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلام دوست عزیز این مشکل مربوط به وردپرس نیست و مشکل از هاستینگ شماس این مسئله رو پشتیبانی هاستینگتون در میاون بذارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 دقیقا به پشتیبان بگم چی؟ بگم کدوم مورد هاست رو ویرایش کن؟ اخه پیام بالایی رو فرستادم گفتن باید تو انجمن وردپرس تاپیک بزنید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 دقیقا به پشتیبان بگم چی؟بگم کدوم مورد هاست رو ویرایش کن؟ اخه پیام بالایی رو فرستادم گفتن باید تو انجمن وردپرس تاپیک بزنید... سلام دومورد میتونه باشه : 1 - هاستت کشش نداره 2 - تنظیمات سرورت بهم ریخته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلام دومورد میتونه باشه :1 - هاستت کشش نداره 2 - تنظیمات سرورت بهم ریخته عجیبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلام دوستان من وردپرس شبکه نصب کردمساب دامین ایجاد میشه ولی پیشخوان وبلاگ ارور میده Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. like.pikoweb.ir درود قالب سایت را تغییر دهید هاست مشکل ندارد. برای تست یک سابدامین بسازید فقط وردپرس نصب کنید مشکل حل نشد به هاستینگ اعلام کنید. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلام دوستان من وردپرس شبکه نصب کردمساب دامین ایجاد میشه ولی پیشخوان وبلاگ ارور میده Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. like.pikoweb.ir سلام انتقال به بخش پرسش و پاسح این مورد اول از هعمه میتونه برگرده به افزونه های نصب شده ی شما و سپس به فایل httacses بعد اینا مربوط به هاستینگ میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 دوستان ویلد کارد رو به طور صحیح چه طور باید ایجاد کرد؟ من فقط از سابدامین اقدام به ایجاد ساب دامنه domian.ir. * یعنی با ستاره ساب دامین ساختم و ویلدکارد توی پابلیک اچ تی ام ال ایجاد شد. درستش همینه؟ یا بعد باید کار دگ ای هم میکردم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 دوستان ویلد کارد رو به طور صحیح چه طور باید ایجاد کرد؟ من فقط از سابدامین اقدام به ایجاد ساب دامنه domian.ir. * یعنی با ستاره ساب دامین ساختم و ویلدکارد توی پابلیک اچ تی ام ال ایجاد شد. درستش همینه؟ یا بعد باید کار دگ ای هم میکردم؟ بله در ساب دامین فقط * اینرو میسازین و اگر مشکل خاصی بوده باشه مربوط میشه به فایل httacses لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 بله در ساب دامین فقط * اینرو میسازین و اگر مشکل خاصی بوده باشه مربوط میشه به فایل httacses اها اون کد هایی که بعد از نصب شبکه باید قرار داد توی httacses من جایگزین نکردم فقط زیر اون ها و بالای کد پایان وردپرس قرار دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 اها اون کد هایی که بعد از نصب شبکه باید قرار داد توی httacses من جایگزین نکردم فقط زیر اون ها و بالای کد پایان وردپرس قرار دادم خیر شما باید کدهایی که در شبکه کردن میده هم در httacses بزارین و هم در wp-confing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.