mojtabao121 1 ارسال شده در مرداد 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1395 سلام . اولین مشکل اینه که تایتل سایت رو در پنلش فارسی مینویسم به صورت علامت سوال نمایش میده دومین مشکل درگاه هست ! میخام درگاه بهش وصل کنم ولی درگاه های خودش پیپال و ... هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1395 درخصوص مورد اول این کد رو داخل هدر وارد بکن : <meta charset="utf-8"> درخصوص موضوع دوم : کدوم درگاه مورد نظرته ؟ میتونی بدی خوشون برات تبدیل بکنن ( اگر انجام بدن ) میتونی خودت تبدیل بکنی یا به یه برنامه نویس سفارش بدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtabao121 1 ارسال شده در مرداد 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1395 <meta charset="utf-8"> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> 2 بار گزاشتم این کد رو بازم نشد ولی خوب خودم دستی تو قالب عوض کردم! الان جاهای دگ هم فارسی بنویسم همین اتفاق می افته ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1395 خوب از اول هم دستی داخل قالب باید میذاشتید meh اگر گذاشتید نه دیگه مشکلی نیست و فارسی رو به درستی نمایش میدهhappy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtabao121 1 ارسال شده در مرداد 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1395 داداش خوب متوجه نشدی ! از تو پنل میشه تایتل سایت رو عوض کرد ! از اون جا میزارم علامت سوال میشه !! تایتل رو از رو قالب دستی گزاشتم ! این دوتا متا بود توی هدر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtabao121 1 ارسال شده در مرداد 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1395 الان مثلا یکی ثبت نام میکنه ! اسمشو فارسی مینویسه تو ایمیل فعال سازیش ! اسمشو علامت سوال نشون میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtabao121 1 ارسال شده در مرداد 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1395 دنبال یه اسکریبیت شبیه آنتورک بودم ! این اون نبود هواسم نبود ! ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mooshvare 1 ارسال شده در مرداد 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1395 الان مثلا یکی ثبت نام میکنه ! اسمشو فارسی مینویسه تو ایمیل فعال سازیش ! اسمشو علامت سوال نشون میده سلام دوست عزیز مشکل از دیتا بیسه برو به PHPMyadmin و از قسمت General Setting مقدار server connection collation رو روی utf8_unicode_ci قرار بده. اگه بازم مشکلی داشتی این مقدار رو برای سایر جدول ها هم تعریف کن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 دنبال یه اسکریبیت شبیه آنتورک بودم ! این اون نبود هواسم نبود ! ! سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ اسکریپتی که شما میخوایی اختصاصی هسش دوست عزیز برای علامت سوالم این بدردت میخوره لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.