le__o 4 ارسال شده در مرداد 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1395 سلام دوستان من یک سایت دارم که توی اون برای هر محصول دانلودی یک برگه ساختم خب من میخوام وقتی کسی از یکی از برگه ها ( محصولات ) بازدید میکنه ، کناره ی صفحه جوری که زیاد مزاحم نباشه محصولات مشابه یا برگه های دیگه مصحولاتمو یجوری پیشنهاد بده که اگر خوشش اومد از اون هم بازدید کنه . چنین چیزی سراغ دارین ؟ علاوه بر این افزونه ای دارین که بتونه قیف فروشی رو مدیریت کنه بخصوص اینکه بتونه با EDD سازگار باشه ( من از افزونه EDD استفاده میکنم ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1395 سلام دوستان من یک سایت دارم که توی اون برای هر محصول دانلودی یک برگه ساختم خب من میخوام وقتی کسی از یکی از برگه ها ( محصولات ) بازدید میکنه ، کناره ی صفحه جوری که زیاد مزاحم نباشه محصولات مشابه یا برگه های دیگه مصحولاتمو یجوری پیشنهاد بده که اگر خوشش اومد از اون هم بازدید کنه . چنین چیزی سراغ دارین ؟ علاوه بر این افزونه ای دارین که بتونه قیف فروشی رو مدیریت کنه بخصوص اینکه بتونه با EDD سازگار باشه ( من از افزونه EDD استفاده میکنم ) شما نفرمودی برای سوال اولت از ووکامروس استفاده می کنی ؟ اگر بله اینارو بررسی کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای سوال دومتون متوجه نشدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
le__o 4 ارسال شده در مرداد 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 پی نوشت کلی گفتم که از EDD استفاده میکنم Easy Digital Downloads میخوام جوری باشه اولا محصولات نباشه من هر محصولم یک برگه ایجاد شده ( در قسمت محصولات EDD فقط یک محصول برای ساخت دکمه و قیمت ایجاد شده نه برای نمایش ) چون قالبم توی اون بخش ها از Editor های مخصوصش فعال نیستن و فقط توی برگه فعال هستن بنابر این برای طراحی هر محصول یک برگه ایجاد کردم پس من افزونه ای میخوام که تعدادی برگه مشخص کنم و اون به بازدید کننده ها از هر برگه بخصوص مثلا وقتی میره آخر صفحه از کناره ها یک بنر بیاد که پیشنهاد کنه این محصول رو هم ببین !! تنها راهی که برای این به ذهنم میرسه استفاده از پاپ آپ هست برای کناره که محدودیت خودشو داره و مثل این نمیشه -------------------- سوال دومم - قیف فروشی اینطوره که شما تنظیم میکنی وقتی یک نوشابه خرید کنارش پیشنهاد بده که لیوان یا کیک هم میخوای ؟ یا از منظر ساده ترتو قسمت تکمیل پرداخت یا پرداخت تکمیل شده محصول مرتبط رو هم نشون بده میشه صفحه تکمیل پرداخت رو سفارشی کرد اما نمیشه تعیین کرد که برای هر محصول اون مشابه رو نمایش بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.