sir-mahan 31 ارسال شده در مرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1395 سلام ! من ی منبع برای سایتم دارم و مطالبو زود تر از هر سایت اندرویدی دیگه انتشار میرم با جدید ترین ورژن اما بازم سایت های اندرویدی مثله فارسروید بالا تر از من ایندکس میشن حتی وقتی مثلا 1 روز بعد از من انتشار میدن ! مشکل چیه؟ نقشه سایت رو ثبت کردم ! سایتم روی توی گوگل ثبت کردم ! سرعت بازدید گوگل از سایت رو هم تنظیم کردم ! بک لینک هم خریدمه مشکل چیه؟ چه کاری مونده که نکردم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1395 سلام میدونید نون اسم رو خوردن یعنی چی ؟ شما فعلا هرچقدر تلاش بکنی بازهم فارسی روید قبل از شما هست چون تاریخچه بیشتری در گوگل داره و بازدید و آمار و رنک بهتری آدرس سایتتون رو هم بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در مرداد 24، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1395 سلاممیدونید نون اسم رو خوردن یعنی چی ؟ شما فعلا هرچقدر تلاش بکنی بازهم فارسی روید قبل از شما هست چون تاریخچه بیشتری در گوگل داره و بازدید و آمار و رنک بهتری آدرس سایتتون رو هم بدید roidka.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1395 سلام ! من ی منبع برای سایتم دارم و مطالبو زود تر از هر سایت اندرویدی دیگه انتشار میرم با جدید ترین ورژن اما بازم سایت های اندرویدی مثله فارسروید بالا تر از من ایندکس میشن حتی وقتی مثلا 1 روز بعد از من انتشار میدن ! مشکل چیه؟نقشه سایت رو ثبت کردم ! سایتم روی توی گوگل ثبت کردم ! سرعت بازدید گوگل از سایت رو هم تنظیم کردم ! بک لینک هم خریدمه مشکل چیه؟ چه کاری مونده که نکردم؟ سلام سعی کنین پست های زماندار بزنین در وب سایت خودتون عزیز و از روش های ایندکس سریع در گوگل هم میتونین استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در مرداد 24، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1395 سلام سعی کنین پست های زماندار بزنین در وب سایت خودتون عزیز و از روش های ایندکس سریع در گوگل هم میتونین استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون فقط این روشی که لینک دادین باعث نمیشه که ربات گوگل کمتر به سایت سر بزنه و فقط طریق ایندکس دستی لینک ثبت بشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1395 ممنونفقط این روشی که لینک دادین باعث نمیشه که ربات گوگل کمتر به سایت سر بزنه و فقط طریق ایندکس دستی لینک ثبت بشه؟ خیر دوست عزیز مشکلی نداره و بنده خودمم دارم استفاده میکنم فقط هفته ائی یه بار سر بزنین به گوگل وب مستر و نیاز به ایمپورت اگر بود انجام دهین افزونه ی گوگل سایت مپ نصب دارین هم نصب کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.