H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1395 سلام دوستان وقت بخیر دو تا سوال داشتم ! 1- بهترین اسکیریپت انجمن ساز با سئو قوی کدوم هستش ؟ 2- از افزونه Uast Seo ووردپرس استفاده میکنم برچسب میزنم + کلمات کلیدی و .. و عکس پست و متن رو لینک میکنم هر کاری کردم سئو سبز رنگ نشد نکات مهم رو تقریبا انجام دادم این موارد رو انجام دادم کافی ؟ چون بعضیا میگن سبز شدن نشونه گول زدن گوگل هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1395 زنفورو همین مال انجمن خودمون عالیه. برای وردپرس هم اگه سئو بلد نیستین از افزونه استفاده کنین. اگه یکم بلدین افزونه ها رو پاک کنین و از خود وردپرس استفاده کنین. اگه بلدین قالبتون رو ویرایش کنین. اگه خوب بلدین به محتوا و بلدین به پردازید. اگه عالی هستین که هیچی. در غیر اینصورت پول بدین سئو بگیرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در مرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1395 انجمن ipb بهتره ولی ویبلتون خیلی عمومی تره برای همین افزونه و قالب های ریگان زیادی داره در مورد سئو مطلب هم کلی میتونم بگم عنوان پست باید ۱۰۰% با موضوعی که میفرستید متناسب باشه ( سعی کنید که عنوان هم در سطر های اول پست قرار بدید) عنوان معمولا از ۵ الی ۷ کلمه مفید یا یک جمله مناسب تشکیل میشه . دقت کنید عنوان موضوعتون زیاد بلند نباشه عکس برای موضوع سعی کنید حتما برای نوشتتون عکس انتخاب کنید واسه عکستون هم از موضوعی که تو عنوان نوشتین یک یا ۲ کلمش اسم عکس رو تشکیل بده(عنوان و alt یادت نره) سعی کنید توضیحات متنی شما کمتر از ۳۰۰ کاراکتر نباشه سعی کنید از لینک داخلی سایت در کلماتتون استفاده کنید برای مطلب خودتون برچسب های متناسب با موضوع و عنوان انتخاب کنید سعی کنید از تگ های اچ ۲ h2 h3 h4 h5 در نوشته استفاده کنید . کلمات برجسته نیز به نوبه خود بی تاثیر نیستند. ولی اگر میخواید کلی وردپرس رو سئو بکنید بهتون افزونه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو معرفی میکنم اگر خواستید این افزونه رو رایگان بهتون میدم ( پخ بدید) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SEOFOX 0 ارسال شده در مرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1395 با سلام، دوست عزیز سعی کن زیاد به چراغ های سبزو و قرمز Yoast توجه نکتی. اگر محتوا رو برای کاربر بنویسی موتور های جستجوگر جایگاه بهتری به سایتت می دن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1395 سلام دوستان وقت بخیر دو تا سوال داشتم ! 1- بهترین اسکیریپت انجمن ساز با سئو قوی کدوم هستش ؟ 2- از افزونه Uast Seo ووردپرس استفاده میکنم برچسب میزنم + کلمات کلیدی و .. و عکس پست و متن رو لینک میکنم هر کاری کردم سئو سبز رنگ نشد نکات مهم رو تقریبا انجام دادم این موارد رو انجام دادم کافی ؟ چون بعضیا میگن سبز شدن نشونه گول زدن گوگل هستش سلام من قبلا ویبولتین رو توصیه میکردم به همه ی دوستام ولی وقتی 2 ماهه دارم با ipb استفاده میکنم اینرو براتون توصیه میکنم بسیار عالی هسش برای سئو دقیق شما باید با یه سئو کار صحبت کنین تا سایت شمارو دقیق سئو کنه اما افزونه وردپرس سئو رو من توصیه میکنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.