alirezak1380 2 ارسال شده در مرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1395 دوستان به نظر شما الان من از کدوم درگاه واسط استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شتابها هم فیلتر شد و میمونه زرین پال که اونم دم به دیقه قطع و وصل میشه چیکار کنم؟؟؟؟؟ شما خودتون از کدوم درگاه استفاده میکنید؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1395 سلام درگاه بانک عالی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moochjoon 3 ارسال شده در مرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بازه مدیراشم همون مدیرای سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هستن . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezak1380 2 ارسال شده در مرداد 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1395 ممنون از اینکه همه میان و درگاه خودشون رو تبلیغ میکننcry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1395 ممنون از اینکه همه میان و درگاه خودشون رو تبلیغ میکننcry خوبی به ملت نیومده straight من اگه مدیر اون سایت بودم که نتم 512 مخابرات نبود happycry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1395 داداش قربونت بشم خودتو ناراحت نکن همه درگاه ها فیلتر میشن بجز زرین پال حالا بفرما همون زرین پال استفاده بکن بهتر زرین پال فعلا گیرت نمیاد تا یک سال آینده که مجموعه من راه بیفته teeth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1395 دوستان به نظر شما الان من از کدوم درگاه واسط استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شتابها هم فیلتر شد و میمونه زرین پال که اونم دم به دیقه قطع و وصل میشه چیکار کنم؟؟؟؟؟شما خودتون از کدوم درگاه استفاده میکنید؟؟؟ شتاب ها الان عالی تر از همه هسش عزیز لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1395 شتاب ها الان عالی تر از همه هسش عزیز لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فیلتر شد متاسفانه فراگیت هم فیلتر شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1395 راشاپی هنوز سالمه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در مرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1395 فکر کنم بهتره بگردیم ببینم کدوم درگاه دیرتر فیلتر میشه ohno لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1395 فیلتر شد متاسفانه فراگیت هم فیلتر شد پس میمونه زرین پال و بعد اونم دریافت ای نماد و گرفتن درگاه مستقیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در مرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1395 کلا یه درگاه بساز خودت همرو فیلتر کردن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1395 پس میمونه زرین پال و بعد اونم دریافت ای نماد و گرفتن درگاه مستقیم زرین پال که فوق العاده بد هستش ! بهترین حالت گرفتن درگاه مستقیم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AnonYm 4 ارسال شده در مرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 23، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ارین پال همون پارس پاله؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Gangester_Rap 39 ارسال شده در مرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1395 زرین پال هم که شده مافیای پرداخت ایران بعد از شیلتر شدن 20 تا درگاه پرداخت قدیمی زرین پال شیلتر که نشد هیچ گردن کلفت ترم شد رفت زرین کارت و ussd به امکاناتش افزود.شانس ملتو ببین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1395 زرین پال که فوق العاده بد هستش ! بهترین حالت گرفتن درگاه مستقیم ! تائید میکنم صحبت شمارو در مورد زرین پال اما متاسفانه دروازه ی پرداخت مستقیم هم مکافات خودش رو داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1395 تائید میکنم صحبت شمارو در مورد زرین پال اما متاسفانه دروازه ی پرداخت مستقیم هم مکافات خودش رو داره بله نماد میخواد که اونم سختی خودش رو داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1395 ارین پال همون پارس پاله؟؟ بله خودشه استفاده هم کردیم مورد تاییده اگر ...یلتر نکنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در مرداد 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1395 من برای درگاه مستقیم تلاش کردم و هر دفعه یه سنگی انداختند جلوی پام درگاه های واسطه هم تنها درگاهی که مونده زرین پال هستم اگه یه کم با خودمون رو راست باشیم با فیلتر نشدن زرین پال ادم بهش مشکوک میشه که چرا بقیه فیلتر شدن و زرین پال هنوز باقیه با این که مثل بقیه درگاه های واسطه هستmeh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در مرداد 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1395 درگاه های رسمی بانک ملی، پارسیان و ... رو می تونی با ثبت نام و ارائه کارت ملی دریافت کنی. چند رو طول میکشه بگیری مثلا 1 هفته ولی خوب ارزشش رو داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1395 من برای درگاه مستقیم تلاش کردم و هر دفعه یه سنگی انداختند جلوی پامدرگاه های واسطه هم تنها درگاهی که مونده زرین پال هستم اگه یه کم با خودمون رو راست باشیم با فیلتر نشدن زرین پال ادم بهش مشکوک میشه که چرا بقیه فیلتر شدن و زرین پال هنوز باقیه با این که مثل بقیه درگاه های واسطه هستmeh زرین پال ایراداتی داره ولی اینقدر کلفت هست که فیلتر نمیشه ، همون روزای اولی که داشتن درگاهارو فیلتر میکردن یه فیلم از روند کارشون توی اپارات منتشر کردن که بگن پیگیر هستن و نمیخوان مثل درگاهای دیگه فیلتر بشن ! درگاه های رسمی بانک ملی، پارسیان و ... رو می تونی با ثبت نام و ارائه کارت ملی دریافت کنی. چند رو طول میکشه بگیری مثلا 1 هفته ولی خوب ارزشش رو داره. برای درگاه مستقیم باید ای نماد داشته باشید ، ای نماد هم داشته باشید باید مالیات پرداخت کنین !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1395 توی حساب سایت زرین پال بنده مقداری پول بود که در چند روز گذشته یکی انتقال داده بود به حساب دیگه ای در زرین پال و قصد داشت پول رو برداره !!! طی پیگیریای انجام شده مشخص شد مدیران سایت پی لاین ( یا فلای نت ( هر دو با هم کار میکنن ) ) بعد از بسته شدن سایتشون اقدام به سوء استفاده از حساب های کاربری اشخاصی که توی سایتشون عضو بودن کردن ! توصیه میکنم اگر حتی از یکی از سایت های ذکر شده استفاده میکردین حتما رمزعبور حسابهای کاربریی که پسوردشون مشابه اون سایت بوده رو تغییر بدین !! به دوستانتون هم اطلاع بدین تا با مشکل مواجه نشن ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1395 زرین پال ایراداتی داره ولی اینقدر کلفت هست که فیلتر نمیشه ، همون روزای اولی که داشتن درگاهارو فیلتر میکردن یه فیلم از روند کارشون توی اپارات منتشر کردن که بگن پیگیر هستن و نمیخوان مثل درگاهای دیگه فیلتر بشن ! برای درگاه مستقیم باید ای نماد داشته باشید ، ای نماد هم داشته باشید باید مالیات پرداخت کنین !! درده سر همینه دیگه پارتی همه جای دنیارو گرفته متاسفانه - پارت داشه باشی دنیا براته مالیات هم که در دروازه ی های مستقیم نمیزاره اصلا سرتو بالا بکیری خدا بخیر کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.