H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1395 سلام دوستان وقت بخیر ! از یه افزونه ای استفاده میکنم که نتایج گوگل رو تو سایت میفرسته میخواستم یه افزونه ای نصب کنم که متن پست ها دیگه لینک نشن به زبون ساده بک لینک نباشه براشون و متن های لینک شده تبدیل شن به متن ساده کسی همچین افزونه ای سراغ داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در مرداد 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1395 درود میتونی از افزونه WP-NoExternalLinks استفاده کنی این افزونه لینک های خارجی رو به داخلی تبدیل میکنه چطور مانند اسکریپت انتقال دهنده میمونه ، قبل از لینک های خارجی یه لینک قرار میگیره که لینک ها رو انتقال میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1395 سلام دوستان وقت بخیر ! از یه افزونه ای استفاده میکنم که نتایج گوگل رو تو سایت میفرسته میخواستم یه افزونه ای نصب کنم که متن پست ها دیگه لینک نشن به زبون ساده بک لینک نباشه براشون و متن های لینک شده تبدیل شن به متن ساده کسی همچین افزونه ای سراغ داره ؟ سلام این موردم میشه میتونید یک filter تعریف کنید و با تابع preg_match ترتیبشو بدید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1395 درودمیتونی از افزونه WP-NoExternalLinks استفاده کنی این افزونه لینک های خارجی رو به داخلی تبدیل میکنه چطور مانند اسکریپت انتقال دهنده میمونه ، قبل از لینک های خارجی یه لینک قرار میگیره که لینک ها رو انتقال میده از این افزونه استفاده میکنیم ولی میخوایم کلن لینک نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1395 سلام این موردم میشه ایناز خانوم چطور امکان چنین کاری هست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در مرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1395 از این افزونه استفاده میکنیم ولی میخوایم کلن لینک نشه دوست عزیز این امکان هم با این افزونه میتونی انجام بدی بهترین کار اینکه اسکریپت نمایش دمو مانند لینک زیر نصب کنی و ادرسش رو بجای goto افزونه بزاری این کار خیلی بهتره تا حدف کلی لینک لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.