alioffical 1 ارسال شده در مرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 درگاه پرداختی هست که مدارک و نماد و ..... نخواد؟؟؟؟؟ ی مشکلم تو ارسال مطلب تو ورد پرس دارم اگه کسی وردپرس کاره بگه تا بهش بگم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbm159 116 ارسال شده در مرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 برای درگاه پرداخت که مدارک رو نیاز دارن ولی نماد نمیخواد البته اگه واسطه ای کار کنی . مشکلت رو دقیقتر بکو تا ببینیم چی ؟> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alioffical 1 ارسال شده در مرداد 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 @ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میخام یه درگاه پرداخت بگیرم برا سایتم ،بعضی هامیگن نمادالکترونیکی اعتماد(فک کنم یه همچین چیزی بود) یکی دیگه میگه توسایت سازماندهی ثبت نام کن میری تو سایت باید از هفت خان رستم رد ش اخرش میگن سایت شما غیر مجازه اخدافظ.حالا میخام بدونم درگاهی هست که اینارو نخاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 @ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میخام یه درگاه پرداخت بگیرم برا سایتم ،بعضی هامیگن نمادالکترونیکی اعتماد(فک کنم یه همچین چیزی بود) یکی دیگه میگه توسایت سازماندهی ثبت نام کن میری تو سایت باید از هفت خان رستم رد ش اخرش میگن سایت شما غیر مجازه اخدافظ.حالا میخام بدونم درگاهی هست که اینارو نخاد زرین پال. کارت ملی و شناسنامه. بقیه درگاه های مستقیم بانکی رو هم بتونی بگیری بعد یک ماه مسدود میشه.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 برای دریافت تاییدیه لوگو ساماندهی فروشگاه اینترنتی باید لوگو اعتماد الکترونیک داشه باشی اعتماد الکترونیک به شرکت ها و مغازه ها میده که پرونه کسب دارن شما میتونید از درگاه زرین پال که داخل تایپیک قبلی گفتیم استفاده بکنی بعدشم یه لوگو موقت ساماندهی بیاری بالا بیخیال نماد اعتماد الکترونیک هم بشی درخصوص مشکلت هم در خدمتم اگر سوالی دارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 درگاه پرداختی هست که مدارک و نماد و ..... نخواد؟؟؟؟؟ی مشکلم تو ارسال مطلب تو ورد پرس دارم اگه کسی وردپرس کاره بگه تا بهش بگم سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ - دقت کنین لطفا من به شما شتاب هارو توصیه میکنم یه سر بزنین در مورد وردپرس هم بپرسین سوالتون رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alioffical 1 ارسال شده در مرداد 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 @ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خب صادق زرین پال بهم گفت باید توسایت سازماندهی بری ازشون نماد بگیری @ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این الان متن زرین پاله " با سلام لطفا وبسايت رو در ساماندهی ثبت، لوگوی تاييد ساماندهی رو روی سايتتون قرار بديد و بعد ازون در اين تيکت پيگيری کنيد." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 @ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خب صادق زرین پال بهم گفت باید توسایت سازماندهی بری ازشون نماد بگیری @ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این الان متن زرین پاله " با سلام لطفا وبسايت رو در ساماندهی ثبت، لوگوی تاييد ساماندهی رو روی سايتتون قرار بديد و بعد ازون در اين تيکت پيگيری کنيد." سلام مجدد خدمت شما میشه آدرس سایتتون رو بدید همینطور بفرمایید محتوای سایتتون چی هست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alioffical 1 ارسال شده در مرداد 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 @ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میشه بیایی تلگرام @alikh2109 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.