H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 سلام دوستان خسته نباشید دو تا سوال داشتم 1- اسم این افزونه چی هستش تو وردپرس ؟ منظورم صفحه پاپ باکس هستش ! از افزونه layered-pop استفاده کردم ولی زیاد جالب نبود کسی افزونه ای مثل افزونه بالا که عکس دادم سراغ داره؟ ترجیحا فارسی رایگان 2- از سایت JIVO CHAT برای پشتیبانی استفاده میکردم حالا لایسنس میخواست و... مشگل پولش نبود نمیدونستم چطوری تمدید کنم که دسترسی قطع شد ! اسکیریپت فوق العاده ای بودش. کسی همچین چیزی سراغ داره لایسنس و... نخواد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 سلام بیا دوست عزیز این افزونه به کار شما میاد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 سلام بیا دوست عزیز این افزونه به کار شما میاد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. افزونش خیلی پیچیدس بهتر سراغ نداری ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 دادا من تستش کردم ساده تر خودش نیست ولی بیا این یه ساده خالص لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 سلام برای سوال اولت این عالی هسش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای سوال دومت هم اگه تیکت نیازته این خوبه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه چت انلاین نیازه این خوبه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.