رفتن به مطلب

سوال درباره نرم افزار xampp

rezac

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان.

من میخوام نرم افزار xampp رو نصب کنم حالا یه سوال.

من میتونم بصورت آفلاین مطالب رو بزارم و بعد از اینکه مثلا 50 تا مطلب گذاشتم. مطالب رو وارد وردپرس کنم؟

سایت دانلود بازی دارم . میخوام برا اینکه سرعت کار بیشتر شه. اول تمام مطالب رو بزارم بصورت افلاین . بعد لینک های دانلود رو.

میشه همچین کاری کرد با xampp?

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

مشکلی درخصوص درست نبودن سوال نیست چون کاملا دست بود teeth

بله شما میتونی با استفاده از این شیوه مطالبت رو به سایت انتقال بدی

فقط مشکل اینجاست که هر دفعه با دریافت برون ریزی کل مطالب موجود در نسخه آفلاین شما آماده ارسال میشه ( مگر هر دفعه که ارسال میکنید بعدش تمام مطالب رو پاک کنید )

و مورد دوم این که تصاویری که شما در نسخه افلاین آپلود میکنن باید در پوشه که لینکشون هست آپلود بشن و البته بازهم مشکل آدرس رو داری پون آدرس آفلاین یه چیزیه و آدرس سایت چیزی دیگه ( مگر تصاویر رو در هاست سایت وارد کنید و بعد لینک رو داخل نسخه آفلاین استفاده بکنید )

سوالی بود در خدمتم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.

من میتونم بصورت آفلاین مطالب رو بزارم و بعد از اینکه مثلا 50 تا مطلب گذاشتم. مطالب رو وارد وردپرس کنم؟

سایت دانلود بازی دارم . میخوام برا اینکه سرعت کار بیشتر شه. اول تمام مطالب رو بزارم بصورت افلاین . بعد لینک های دانلود رو.

این شیوه به هیچ وجه تایید نمیشه

این روش نه تنها سرعت شما رو افزایش نمیده بلکه سرعت رو بشدت پایین میاره و گاهی اوقات دردسر ساز هم میشه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.

سلام.اکثر جوابها اشتب بود به جز یکیnerd

نرم افزار زمپ و ومپ شبیه ساز سرور هستن و دقیقا یه سرور افلاین رو به شما میده تقریبا 100 درصد برنامه نویسای وب و طراحان سایت اول سایت رو روی زمپ یا ومپ بالارمیارن و از هر نظر تست میکنن و بعد روی نت آپ میشه

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...