hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 سلام خسته نباشید دوستان من به تازگی رفتم تو خط یادگیری و کارکردن با whmcs الان من درگاه پرداخت زرین پال رو قرار دادم و از بخش مربوطه برای فعال سازیش اقدام میکنم اما سبز رنگ نمیشه در واقع فعال نمیشه نسخه 6.3.1 ارور: No Payment Gateways Active: Activate at least one payment gateway module before attempting to configure it here. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 سلام خدمت شما دوست عزیز شما ابتدا از بخش تنظیمات > پرداخت > درگاه های پرداخت درگاه مورد نظرتون رو انتخاب کنید سپس یکسری تنظیمات برای اون درگاه به شما نشون داده میشه ابتدا تیک نمایش در فرم رو فعال کنید سپس تنظیمات و مرچند خودتون رو وارد کنید در انتها تنظیمات رو ذخیره سازی کنید زمانی که میخواید پرداخت انجام بدید میبینید که درگاه فعال هست و قابلیت پرداخت وجود داره مشکلی بود در خدمتم crm.cactustech.ir لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 همه این کار هارو انجام میدم اما فعال نمیشه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 اطلاعات پنل مدیریت و هاستت رو از طریق تیک برام بفرست اول عضو بشو که بدون مشل در ارتباط باشیم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1395 سلام خسته نباشیددوستان من به تازگی رفتم تو خط یادگیری و کارکردن با whmcs الان من درگاه پرداخت زرین پال رو قرار دادم و از بخش مربوطه برای فعال سازیش اقدام میکنم اما سبز رنگ نمیشه در واقع فعال نمیشه نسخه 6.3.1 ارور: No Payment Gateways Active: Activate at least one payment gateway module before attempting to configure it here. انتقال به بخش پرسش و پاسخ همه ی مراحل تنظیم دروازه ی پرداخت در بخش ازمایشی زرین پال هس دوست عزیز اگر مشکل فعال شدن نیس حتما مربوط به پلاگین پرداخت هس برا همه این اتنفاق با زرین پال میوفته خواسین اطلاعات بفرسین منم نگاه کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.