m1410 196 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 با سلام و درود دوستان کسی راحی بلد هست که در سایت جدید الکسا سایتم رو ثبت کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 با سلام و دروددوستان کسی راحی بلد هست که در سایت جدید الکسا سایتم رو ثبت کنم ؟ با ف.یلتر شکن و شماره مستر کارت میتونی ثبت کنی سایتتو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 دامینت چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 اینا الان دامنه ir رو قبول نمی کنن برا اون راهی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 بهترین کار اینه که بازدید کننده سایتت بره بالا و گوگل تاییدت کنه خود الکسا اسمت رو داخل رتبه بندی میزاره ولی نمیتونی به بخش تنظیماتش وارد بشی مگه این که از دامین های غیر ایرانی استفاده کنی حتی با فندوق شکن هم نمیتونی ثبت کنی چون دامینت .ir هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 با سلام و دروددوستان کسی راحی بلد هست که در سایت جدید الکسا سایتم رو ثبت کنم ؟ سلام بصئرت رایگان دیگه امکان وجود نداره دوست عزیز تنها راهش هم استفاده از مسترکارت هسش و اگر از دید کلی نگاه کنیم الکسا دیگه بر روی بازدید سایت تاثیر داره نه در ثبت کردن نه چیز دیگری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 سلام ابتدا توجه داشته باشید آی پی و دامنه ایران مسدود هست و جزء تحریم ها هستیم ابتدا با آی پی خارجی وارد وبسایت بشید عضویت انجام بدید حساب کاربریتون رو تایید کنید وارد حساب کاربریتون بشید از منوی داسبورد اون قسمتی که مال ثبت سایت هست برید یکم ور برید دقیقا یادم نیست کدوم گزینه هست ولی بجز اکانت های پرمیوم قابلیت ثبت دامنه های بین المللی هم به رایگان وجود داره البته اون ثبتی نیست که فکر میکنید و برای تجزیه و تجلیل بهتر آمار هست ولی جوابگو کار ما ایرانی ها هست سوالی بود در خدمتم crm.cactustech.ir لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1395 حساب کاربری بسازید با فیلترشکن بعد خودش بقیه کار ها رو انجام میده و یه لینک اضافه کردن وبسایت میفرسته البته قبلش سایتو به گوگل معرفی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1395 ممنون از پاسخ هاتون ولی برا ساخت حساب کاربری باید یکی از پلن ها رو انتخاب کرد که پولیه با اکانت قبلیم هم ورود کردم باز نمیزاره برم تو داشبرد میگه باید یکی از پلن هارو خریداری کنید چ کنم ؟ کسی اکانت خریداری شده سراغ داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مرداد 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1395 شما سایتتو تو گوگل وب مستر ثبت کن و اونجا که کشور رو ایران بزنی خودکار بعد گذشت یه مدت حدودا یه ماه الکسای ایران شما فعال میشه نیازی به ثبت نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.