razmjo 22 ارسال شده در مرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 سلام دوستان هدستم خراب شده میخوام یکی جدید بخرم لطفا پیشنهاد بدید توضیحات: از لپتاپ استفاده میکنم ( که میتونه بیسم هم باشه اگر با کیفیت سراغ دارید چون بیسیم ها معمولا بی کیفیت هستند) استفاده من : فیلم ، آهنگ و تماس با اسکایپ ( خیلی زیاد) که بخاطر این کیفیت میکروفن هم مهمه و در کل بصرفه باشه مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 چقدر میخوای هزینه کنید ؟ بهترین و حرفه ای بیتز اصل هستش که بالای 500 هزار هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در مرداد 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 دوست عزیز گفتم بصرفه باشه آیا 500 هزار تومان برای یه هدست بصرفه است؟ قیمت مد نظر من کمتر از 100 هزار می باشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 اگر دنبال یه چیز پدر مادر دار باشی و بخوای از صدایی که پخش میشه لذت ببری بله 500 تا ارزش داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 منم بیتز رو معرفی میکنم من خودم چند سال پیش یدونه خریدم هنوز دارم 210 خریدمhappy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1395 سلام دوستانهدستم خراب شده میخوام یکی جدید بخرم لطفا پیشنهاد بدید توضیحات: از لپتاپ استفاده میکنم ( که میتونه بیسم هم باشه اگر با کیفیت سراغ دارید چون بیسیم ها معمولا بی کیفیت هستند) استفاده من : فیلم ، آهنگ و تماس با اسکایپ ( خیلی زیاد) که بخاطر این کیفیت میکروفن هم مهمه و در کل بصرفه باشه مرسی سلام همه ی این موارد بسته به نیاز شماس ولی من خودممم اینرو دارمش Sennheiser HD 201 Over-Ear Headphone لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و بیشتر در این لینک لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.