hiva_yekta 1 ارسال شده در مرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 سلام دوستان در قالب صحیفه در سمت راست صفحه اصلی سایدبار است ، چطورمیتونم ویرایشش کنم؟(یعنی مثلا سربرگ های سایدبار را کم و زیاد کنم و عناوین سربرگ هاشو عوض کنم) همچنین در برگه ی مربوط به صفحه اصلی در قسمت برگه ها، بلوک دسته بندی داره، این بلوک ها را من بر اساس دسته هایی که ایجاد کردم کنارش تیک زدم اما بعضیاش نیامده!!؟ اول چطور میتونم بیارم و دوم اینکه چطور این طرح ها را میتونم عوض کنم؟ مثلا من دسته <پروژه های نرم افزاری> ایجاد کردم، که بلوک بندیش در این حالت یک حالتی.ه که میخوام عوضش کنم و پیش فرض.ه سیستمه، چطور میتونم عوض کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 سلام دوستان در قالب صحیفه در سمت راست صفحه اصلی سایدبار است ، چطورمیتونم ویرایشش کنم؟(یعنی مثلا سربرگ های سایدبار را کم و زیاد کنم و عناوین سربرگ هاشو عوض کنم)همچنین در برگه ی مربوط به صفحه اصلی در قسمت برگه ها، بلوک دسته بندی داره، این بلوک ها را من بر اساس دسته هایی که ایجاد کردم کنارش تیک زدم اما بعضیاش نیامده!!؟ اول چطور میتونم بیارم و دوم اینکه چطور این طرح ها را میتونم عوض کنم؟ مثلا من دسته <پروژه های نرم افزاری> ایجاد کردم، که بلوک بندیش در این حالت یک حالتی.ه که میخوام عوضش کنم و پیش فرض.ه سیستمه، چطور میتونم عوض کنم؟ با احترام جهت ویرایش بلوک های قالب صحیفه بهعلت پشتیبانی از ابزارک ها شما به بخش نمایش>>ابزارک ها>>ستون کناری...بعد ابزارک مثلا موضوعات یا دسته بندی رو انتخاب میکنید و تنظیماتش رو تغییر میدید... عنوان و نوع نمایش و تعداد نمایش و ... .... برای شخصی سازی منو دسته بندی از بخش نوشته ها>>>فهرست>>>یک فهرست جدید ایجاد کنید و سپس در قسمت ابزارک ها و دسته بندی اون رو برای نمایش انتخاب کنید. ... اگر دسته بندی فعلا نمایش داده نمیشه بخاطر اینه که هنوز مطلبی برای اون دسته بندی ارسال نشده و خالیه... .......... برای تغییر ظاهر کلی نمایش دسته بندی شما میتونید از افزونه هایی در این زمینه استفاده کنید....صحیفه در تمامیبخشها قدرتمند هست تقریبا ...اما خب من خودمم اوایل با نوع نمایش دسته بندی هاش مشکل داشتم. .................................................. شما برای تغییر حالت نمایش پیشفرض مطالب در صفحه اصلی میتونید از سایر استایل ها استفاده کنید...و اگه کلا از هیچ کدوم خوشتون نیومد باید از صفحه ساز ها کمک بگیرید که یکم حرفه ای تر باید بشید موفق و پیروز باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hiva_yekta 1 ارسال شده در مرداد 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 با احترامجهت ویرایش بلوک های قالب صحیفه بهعلت پشتیبانی از ابزارک ها شما به بخش نمایش>>ابزارک ها>>ستون کناری...بعد ابزارک مثلا موضوعات یا دسته بندی رو انتخاب میکنید و تنظیماتش رو تغییر میدید... عنوان و نوع نمایش و تعداد نمایش و ... .... برای شخصی سازی منو دسته بندی از بخش نوشته ها>>>فهرست>>>یک فهرست جدید ایجاد کنید و سپس در قسمت ابزارک ها و دسته بندی اون رو برای نمایش انتخاب کنید. ... اگر دسته بندی فعلا نمایش داده نمیشه بخاطر اینه که هنوز مطلبی برای اون دسته بندی ارسال نشده و خالیه... .......... برای تغییر ظاهر کلی نمایش دسته بندی شما میتونید از افزونه هایی در این زمینه استفاده کنید....صحیفه در تمامیبخشها قدرتمند هست تقریبا ...اما خب من خودمم اوایل با نوع نمایش دسته بندی هاش مشکل داشتم. .................................................. شما برای تغییر حالت نمایش پیشفرض مطالب در صفحه اصلی میتونید از سایر استایل ها استفاده کنید...و اگه کلا از هیچ کدوم خوشتون نیومد باید از صفحه ساز ها کمک بگیرید که یکم حرفه ای تر باید بشید موفق و پیروز باشید ببخشید در صفحه اول سایت یک اسلایدر با 5 ایتم داره که ایتم هایی نمایش داده میشه که در دسته بندی world قرار گرفته ، چطور می تونم این حالت دسته بندی اسلایدرها را عوض کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 ببخشید در صفحه اول سایت یک اسلایدر با 5 ایتم داره که ایتم هایی نمایش داده میشه که در دسته بندی world قرار گرفته ، چطور می تونم این حالت دسته بندی اسلایدرها را عوض کنم؟ این اسلایدر پایین صفحه است یکی بالاتر از نوشته های شاخص برای ویرایشش از همون بخش اقدام کنید و روی یک دسته بندی دگ ای بذارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hiva_yekta 1 ارسال شده در مرداد 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 این اسلایدر پایین صفحه است یکی بالاتر از نوشته های شاخص برای ویرایشش از همون بخش اقدام کنید و روی یک دسته بندی دگ ای بذارید ببخشید متوجه نشدم باید چیکار کنم؟ شرمنده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در مرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 ببخشید متوجه نشدم باید چیکار کنم؟ شرمنده برای ویرایش اسلایدر صفحه اصلی : اول وارد بخش ویرایش برگه میشیم. وقتی وارد شیم قسمت عنوان و بعدش اون قسمت متن یا با برگه ساز که میشه همون حالت های نمایش مطالب در صفحه اول پایین تر از این دو بخش تنظیمات مطالب پیش فرض و اسلایدر هست. نوشته شده اسلایدر شما توی این قسمت میتونید دسته بندی اسلایدر رو تغییر بدید و با نگه داشتن کلید کنترل کیبورد چند تا دسته بندی رو انخاب کنید. امید وارم تونسته باشم درست توضیح بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در مرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 ببخشید متوجه نشدم باید چیکار کنم؟ شرمنده اول برید به برگه ها > برگه ای که به عنوان برگه صفحه اصلی انتخاب شده رو انتخاب کنید و گزینه ویرایش رو بزنید > تو صفحه باز شده دنبال گزینه تنظیم اسلایدر بگردید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hiva_yekta 1 ارسال شده در مرداد 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 اول برید به برگه ها > برگه ای که به عنوان برگه صفحه اصلی انتخاب شده رو انتخاب کنید و گزینه ویرایش رو بزنید > تو صفحه باز شده دنبال گزینه تنظیم اسلایدر بگردید . اون که یک اسلایدر جدید میاره وسط صفحه! من اونو نمیخوام! این اسلایدری که الان هستا می خوام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 سلام و درود دسترسی بدید تا ردیف کنم مشکلات رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 اون که یک اسلایدر جدید میاره وسط صفحه! من اونو نمیخوام! این اسلایدری که الان هستا می خوام سلام اگر اسلایدر مطالب منظورتون هس هم در بخش مطال هس اون هم در بخش تنظیمات اگر نه اسلایدر اصلی رو میخوایین دوستان عزیز بتون بالا گفتن از بخش برگه هاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.