H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1395 سلام دوستان خسته نباشید یه افزونه ای میخواستم که برای نویسنده های سایتم محدودیت بزارم پست با تایید مدیریت ارسال بشه ! از چه افزونه ای استفاده کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در مرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1395 سلام ببین این به کارت میاد ، این افزونه برای کنترل دسترسیه user role editor لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1395 میتونید تو تنظیمات خود وردپرس بخش کاربری این کارو انجام بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1395 سلام دوستان خسته نباشید یه افزونه ای میخواستم که برای نویسنده های سایتم محدودیت بزارم پست با تایید مدیریت ارسال بشه ! از چه افزونه ای استفاده کنم ؟ سلام از خود وردپرس هم میتونین اعمال کنین اینکارو اما درخواست شما :: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1395 از وردپرس به کدوم قسمت بریم فعال کنیم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 در خود وردپرس در بخش اعضا هس ولی خیلی ساده هس و نمیشه دقیق و کامل دسرسی هارو اعمال کرد براش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 1395 در خود وردپرس در بخش اعضا هس ولی خیلی ساده هس و نمیشه دقیق و کامل دسرسی هارو اعمال کرد براش از افزونه استفادع کردم مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.