Assassin Mg 2 ارسال شده در مرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 با سلام خدمت تمام کاربران عزیز من بعد از اینکه کاربرامو از سایت دیگهم اوردم سایت اصلیم با افزونه Cimy User Manager یهو لاگ اوت شدم و سطح کاربری من هم از مدیر به مشترک تغیر کرد. الان حساب کاربری من وجود داره فقط نمیدونم چجوری از از طریق PhpMyAdmin ادمین کنم خودمو. (هاست سی پنل) دوستان کمک کنید لطفا! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1395 کد زیر رو تو بخش sql ران کنین INSERT INTO `wp_users` (`user_login`, `user_pass`, `user_nicename`, `user_email`, `user_status`)VALUES ('newadmin', MD5('pass123'), 'firstname lastname', 'email@example.com', '0');INSERT INTO `wp_usermeta` (`umeta_id`, `user_id`, `meta_key`, `meta_value`)VALUES (NULL, (Select max(id) FROM wp_users), 'wp_capabilities', 'a:1:{s:13:"administrator";s:1:"1";}');INSERT INTO `wp_usermeta` (`umeta_id`, `user_id`, `meta_key`, `meta_value`)VALUES (NULL, (Select max(id) FROM wp_users), 'wp_user_level', '10'); کاربر جدید با قابلیت مدیریت کل newadmin pass123 موفق باشید. تاپیک بسته شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.