رفتن به مطلب

مشکل آپدیت جدید در وب مستر

mahnaz_eb

پست های پیشنهاد شده

سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان. داخل وب مستر در قسمت های مختلف روی نمودارها زده update در تاریخ 7/29/16 . وقتی روی اطلاعات بیشتر کلیک میکنیم به این صفحه میریم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میشه بگید این دقیقا چی هست آپدیت جدید هست ؟

و یک مشکل دیگه و یک پیغامی که داده

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. is now associated with Google Analytics property 24104864

Google systems confirm that your Search Console account for لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. is now linked with a Google Analytics web property. If this is unexpected, it could be because another site owner has created or changed the link in Search Console.

Recommended Action:

1

Check that your association is correct

Make sure that the website’s URL matches the Google Analytics property you wanted to be associated with. If you have not made this request or have changed your mind, you can modify the website link in your Google Search Console account, in the gear menu > Google Analytics Property section.

Modify the

میشه بگید معنی این چیه و دقیقا چه اتفاقی افتاده . من داخل آنالیز که میرم قسمت کوئری تاریخ 3 آگوست 2016 را زده 0 . لطفا کمکم کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سلام
  • شما خواسین لینک اضافه کنین به گوگل وب سمتر که این ارور رو دریافت کرده ائید ؟

لینک به دیدگاه

نه لینک چی مثلا؟

میشه بیشتر توضیح بدید برام ؟

و این قسمت "داخل وب مستر در قسمت های مختلف روی نمودارها زده update در تاریخ 7/29/16 . وقتی روی اطلاعات بیشتر کلیک میکنیم به این صفحه میریم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میشه بگید این دقیقا چی هست آپدیت جدید هست ؟" که این هست چی؟

لینک به دیدگاه

نه لینک چی مثلا؟

میشه بیشتر توضیح بدید برام ؟

و این قسمت "داخل وب مستر در قسمت های مختلف روی نمودارها زده update در تاریخ 7/29/16 . وقتی روی اطلاعات بیشتر کلیک میکنیم به این صفحه میریم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میشه بگید این دقیقا چی هست آپدیت جدید هست ؟" که این هست چی؟

• در گوگل بخشی برای اضافه کردن لینک های مهم وب سایت هس که این ارور که در سایت شما موجود بوده نشونگر اون هس

• این صفحه ایی هم که میرین

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• نمی تونه دقیقا آنالیز کنه سایت شما رو

• شما در گوگل وب مستر تو نقشه ی سایت ارور 404 دارین ؟

لینک به دیدگاه

سلام اون صفحه که برای شما به اون صورت باز میشه در اصل داخلش این توضیحات هست :

Data anomalies in Search Console

What's up with my graph?

On rare occasions, there might be an event in Search Console that could affect your report data. For example, if we change our data aggregation methods or there is a logging error, you might see a dip or bump in your chart. This page records known issues that might affect your data.

نمیدونم این خطاها مربوط به سایت من هست یا خود گوگل .

در

مورد سوال اولم هم همون قسمت add property منظورتون هست ؟؟

اگه اون قسمت منظورتون باشه من یک بار تا نصفه رفتم و هیچ چیز جدیدی را ثبت نکردم . و مشکلش چی هست الان و من باید چکار کنم دقیقا

ممنون که انقدر به موقع جواب میدید

لینک به دیدگاه

• ببنین این محتوای مربوط به جستجوی غیرعادی هسش که دچار مشکل هس و چیز مهمی نیسش
  • Data anomalies in Search Console

• اما در مورد جستجو و آنالیز گوگل این مقاله رو مطالعه کنین
  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• در مورد ثبت ادرس که از ابزار بخش Fetch as Google میشه میتونین لینک های مهم خودتون رو ثبت کنین

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...