shervin.s 2 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 با سلام خدمت دوستان عزیز یک نمونه طراحی وبسایت برای یکی از دوستانم هست که از من خواسته طبق این طرحش یه قالب وردپرس براش پیدا کنم اگر میشه بنده رو راهنمایی کنید اگر قالبی مشابه به این طرحم می شناسید معرفی کنید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Gangester_Rap 39 ارسال شده در مرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 سلام این طرح به نظر نمیاد اختصاصی باشه ولی یه چرخ تو پوسته اای رایگان سایت همیار وردپرس بزنی گمونم تقریبا مشابه این اسلایدر دار گیرت بیاد.اگر میخوای برات انجامش میدم.بیا خصوصی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 با سلام خدمت دوستان عزیزیک نمونه طراحی وبسایت برای یکی از دوستانم هست که از من خواسته طبق این طرحش یه قالب وردپرس براش پیدا کنم اگر میشه بنده رو راهنمایی کنید اگر قالبی مشابه به این طرحم می شناسید معرفی کنید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با تشکر با کمی ویرایش در این استایل های تک صفحه ائی میتونین نیاز خودتون رو بررسی و بسازین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahbar2 18 ارسال شده در مرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 اگه خواستی برات اختصاصی میزنم با هزینه 500هزار تومان با سئو 100درصد قالب وهمراه انلاینز گوگل وتنظیمات قالب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در مرداد 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1395 اگه خواستی برات اختصاصی میزنم با هزینه 500هزار تومان با سئو 100درصد قالب وهمراه انلاینز گوگل وتنظیمات قالب با تشکر از حسن توجه شما خیر دوست عزیز ، ترجیح می دم خودم یک قالب مشابه پیدا کنم و تغییرات مد نظر رو اعمال کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.