m1410 196 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 با سلام به دوستان یه سوال در مورد سرور مجازی برام پیش اومده اگر تو سرور مجازی ما یه فیلم یا موزیک گوش کنیم حجم اینترنت اصلیمون کم میشه ؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 سلام کم از حجم اینترنت شما رو حساب میکنه دوست عزیزولی بارگذاری رو حتما از نت شما برمیداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 شما میگی از اینترنت من کم مصرف میکنه درسته ؟ اما نه من دیروز یه فیلم دیدم چیزی حدود 1 گیگ کم شد از نتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 اتفاقا بیشتر از حد معمول دیدن یه فیلم عادی حساب میشه چون هم باید تصویر سرور مجازیو شیر کنه هم فیلم رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 منظور من از کم در این حد نیس که هیچی کم نمیکنه ولی برای دریافت دیتا و بقول گفتی از حجم مصرفی شما کم میکنه ولی 1 گیگ رو بعید میدونم عزیزکم کرده باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 نمیدون چ طوری چون دیرو غیر فیلم دیدن تو سرور کاری نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 سرویستون از کجاس؟ اینترنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 پارس آنلاین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 پارس آنلاین درود پارس آنلاین هم آپلود و هم دانلود حجم کم میشه.سرور مچازی آپلود هم داره در ضمن من پارس آنلاین که داشتم زیاد الکی حجم کم میشده بعد خودشون هم گیگ میدن اشتباه می کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 پارس آنلاین از سرویس دهنده ات هس فکر کنم عزیز چون در مخابرات گوگل اصلا اینطور نیسش کم میشه ولی نه به این حد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 الان شما چی داری ؟ به نظرتون برم های وب خوبه ؟ ارزش داره ؟ یه بسته داره به نام فشفشه برا اون میخوام برم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 درودپارس آنلاین هم آپلود و هم دانلود حجم کم میشه.سرور مچازی آپلود هم داره در ضمن من پارس آنلاین که داشتم زیاد الکی حجم کم میشده بعد خودشون هم گیگ میدن اشتباه می کنن الان شما چی داری ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 الان شما چی داری ؟به نظرتون برم های وب خوبه ؟ ارزش داره ؟ یه بسته داره به نام فشفشه برا اون میخوام برم های وب خیلی عالی هسش من تائیدش میکنم همین بسته های فشفشه اش عالی هسش ولی ایرادی که های وب داره این هسش که پورت خالی کم داره پیگیر شین بعد برین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 الان شما چی داری ؟ الان هم آسیا تک هم پارس آنلاین کسانی که وب مستر هستند پیشنهاد من استفاده از آسیا تک هست به دلیل آپلود رایگانش از سال 94 اسفند ماه اعلام شده بود که آپلود رایگان باشه که فگر می کنم پیشگامان و آسیاتک انجام دادند. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 من الان پارس آنلاین زنگ زدم میگه اپلود ما هم رایگانه ولی میگه سرور دانلود کرده یعنی چیزایی که توش باز کردید دانلود شده و برای شما ارسال شده میشه همچین چیزی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 من الان پارس آنلاین زنگ زدم میگه اپلود ما هم رایگانهولی میگه سرور دانلود کرده یعنی چیزایی که توش باز کردید دانلود شده و برای شما ارسال شده میشه همچین چیزی ؟ بله میشه عزیز چون داده رو برای شما دان کرده و پخش کرده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 من الان پارس آنلاین زنگ زدم میگه اپلود ما هم رایگانهولی میگه سرور دانلود کرده یعنی چیزایی که توش باز کردید دانلود شده و برای شما ارسال شده میشه همچین چیزی ؟ تشکر از اطلاع رسانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.