azad123 46 ارسال شده در مرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 13، 1395 سلام در یکی از سایت ها یکی از دوستام افزونه categories to tags converter importer رو روی سایت نصب کرده بود و کار این افزونه اینه که موضوعات رو به برچسب تبدیل میکنه و باعث شد همه ی موضوعات وردپرس مخفی باشه و من با مشاهده جداول وردپرس دونه به دونه موضوعاتی که به برچسب تبدیل شده بود رو دوباره به موضوعات تبدیل کردم. و تا اینجای کار مشکلی نیست ولی الان متوجه شدم بعضی از برچسب های پست ها به جای اینکه توی همون پست باشند رفتن و توی چند پست دیگه هم تکرار شدن. یعنی یه جورایی جا به جایی برچسب ها بین پست ها اتفاق افتاده.چطوری میشه این رو به حالت اول برگردوند ضمنا افزونه رو هم همون اول غیرفعال و حذف کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 13، 1395 سلام این افزونه مخیلی بیخود هس categories to tags converter importer نمی دونم چرا ازش استفاده کردین شما راهی نیس فکر کنم اما شما برو به Phpmyadminببن تیبلی از اون افوزنه اگر هس پاک کن چون اگر باشه تیبلی ازش اونجا مداوم انتشار میده اینرو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در مرداد 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 13، 1395 سلام این افزونه مخیلی بیخود هس categories to tags converter importer نمی دونم چرا ازش استفاده کردین شما راهی نیس فکر کنم اما شما برو به Phpmyadminببن تیبلی از اون افوزنه اگر هس پاک کن چون اگر باشه تیبلی ازش اونجا مداوم انتشار میده اینرو بنده استفاده نکردم دوستم استفاده کرده نه تیبلی هیچی نداره لعنتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 13، 1395 بعید میدونم راهی باشه دوست عزیز اما شکا یدونه Optimize Database کنین احتمالا پاکسازی کنه تگ هارو - چون فرمودین پاک کردین افزونه رو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برخی خصوصیات و ویژگی ها بارز افزونه Optimize Database :حذف تگ های بلااستفادهامکان حذف بک پینگ ها و بازتاب هابهینه سازی جداول پایگاه دادهامکان حذف برخی از جداول از بهینه سازی پایگاه دادهایجاد یک فایل ورود به سیستم از بهینه سازیامکان زمان بندی بهینه سازی پایگاه داده به صورت ساعتی , دو بار در روز , یک بار در روز , یک بار در هفته و یا در یک زمان خاصامکان درج دکمه ی بهینه سازی پایگاه داده در پیشخوان وردپرسامکان استفاده از افزونه در بخش مدیریت چندین سایت : امکان بهینه سازی تمام سایت ها در شبکه با یک کلیکو … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.