رفتن به مطلب

مشکل سئو ویدئو

mahnaz_eb

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان . من یه سوال دارم میخواستم اگه هر کسی میتونه جواب بده . من برای سایتم میخوام ویدئو بذارم نمیدونم چطوری باید سئو بشه که داخل نتایج گوگل و سایر موتورهای جست و جو جایگاه خوبی بگیره اگه میشه کمک کنید narhat!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی یه خبری یا مقاله محتوا نداره و فقط خود ویدئو هست من چطوری میتونم روی سئو کار کنم ؟؟

لینک به دیدگاه

وقتی یه خبری یا مقاله محتوا نداره و فقط خود ویدئو هست من چطوری میتونم روی سئو کار کنم ؟؟

تگ مناسب یکی از نمونه های محتوای خوبه

لینک به دیدگاه

• تشکر از توضیحات فرهنگ عزیز
  • منم یکم بش اضافه کنم اونم اینه که شما باید خاصیت width,height رو نیز اعمال کنین روی سئو ویدئو ها و حتما از تگ های <video> استفاده کنین برای کارتون - نمونه :
  • <video width=”300″ height=”300″ poster=”main.jpg” controls>

لینک به دیدگاه

اینم به صحبت های ایناز بانو اضافه کنم که برای سایت های رسپانسیو طول عرض رو گوگل 450 در 480 اعلام کرد

لینک به دیدگاه

• 2 ماه پیش ...

سلام و خسته نباشید . من واقعا هیچ جایی این تگ آلت را ندیدم به کار ببرند میشه چندتا سایت را برای من بفرستید تا من بدونم این تگ را دقیقا کجا باید بذارم ؟؟؟

لطفا زود جوابم را بدید . ممنون

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز شما اگر فایل هاتون رو در سیستم مدیریت محتوا آپلود کنید در اونجا میتونید به ویدئو title بدید و اگر هم از افزونه استفاده کنید باز هم یه بخشی هست که توش title تونو اضافه کنید که این باعث میشه که گوگل و هرموتور جستجوی دیگه ای بتونن توسط نام این ویدئو اونو تو نتایج جستجو ها قرار بدن .

لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید . من واقعا هیچ جایی این تگ آلت را ندیدم به کار ببرند میشه چندتا سایت را برای من بفرستید تا من بدونم این تگ را دقیقا کجا باید بذارم ؟؟؟

لطفا زود جوابم را بدید . ممنون

• این معمولا برای نمایش دادن لینک دستی ویدئو است که از قابلیت الت و اندازه و تصویر استنفاده میشه بطور متال

• <video width=”300″ height=”300″ poster=”main.jpg” controls>

آموزش دنیای وب در وبسایت وب دنیا webdonya.com

-ساخت اپلیکیشن رایگان

-روش های ساخت سایت رایگان

-دانلود رایگان قالب سایت

-دانلود رایگان افزونه سایت

-آموزش رایگان ویدیویی

-آموزش رایگان وردپرس

و...

بچه همه بیاین عضو بشین گروه خودمه پشیمون نمیشید مرسی

از سایت هم دیدن کنید :

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• ممنون از شما بابت تبلیغات عزیزتون ! اونم در چندین تایپیک

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...