Gangester_Rap 39 ارسال شده در مرداد 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 12، 1395 سلام این اولین نوشته منه امیدوارم همچی بگی نگی خوش بدرخشم و دوستان راضی باشن. پکیج 35 تایی پلاگین های ساخت ربات تلگرام که هر کدوم رو تکی و به قیمت های گزاف میفروشن.این پلاگین ها شامل پلاگین های: 1-ارتقاع گروه به سوپر گروه 2-ضد اسپم 3-صد فحاشی 4-ارسال ویدئو آمارات 5-آنتی فلود 6-کیک کردن کاربر و افزودن شخصی به عنوان ادمین گروه 7-استیکر ساز 8-خوش آمدگو . . . 35-ارسال پیام خصوصی به عضو جدید گروه ) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تشکر نشانه شخصیت شماستyummi 7 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rajasoftiran 0 ارسال شده در مهر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1395 ممنون از شما . ولی از این پلاگین ها چجوری باید استفاده کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مهر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1395 درود اد ممبر تلگرام نداری؟واقعیش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مهر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1395 ممنون از شما . ولی از این پلاگین ها چجوری باید استفاده کرد ؟ درود این محوعه برای ساخت ربات های تلگرام و مخصوص برنامه نویس های محترم ست دروداد ممبر تلگرام نداری؟واقعیش واقعی وواقعی وجود ندارد دوست عزیز و اگرم باشه ربات خود تلگرام بلوک میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مهر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 29، 1395 درود این محوعه برای ساخت ربات های تلگرام و مخصوص برنامه نویس های محترم ست واقعی وواقعی وجود ندارد دوست عزیز و اگرم باشه ربات خود تلگرام بلوک میکنه درود اونقدر تبلیغات مینویسن واقعی واقعی شما فیکش رو سراغ داری؟فیک اد کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مهر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 30، 1395 دروداونقدر تبلیغات مینویسن واقعی واقعی شما فیکش رو سراغ داری؟فیک اد کنه بله متاسفانه تبلیغات دروغینش بسیار زیاد هس فیک یه مورد دارم دستم ولی اصلا کار نکردم باها شو تائیدشم نمی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admiralo0 0 ارسال شده در دی 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 1395 پلاگین هایی ک تاحالا استفاده کردم پسوندشون js بوده این پلاگینارو باس چطور استفاده کرد با تغییر پسوند میشه کارکرد باهاش؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 19، 1395 پلاگین هایی ک تاحالا استفاده کردم پسوندشون js بوده این پلاگینارو باس چطور استفاده کرد با تغییر پسوند میشه کارکرد باهاش؟؟ سوال بنده نیز هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 20، 1395 پلاگین هایی ک تاحالا استفاده کردم پسوندشون js بوده این پلاگینارو باس چطور استفاده کرد با تغییر پسوند میشه کارکرد باهاش؟؟ سوال بنده نیز هست درود این پلاگین ها توصیه نمی شن و بهتر اس استفاده نکنید تغییر پسوند هم میتونید بدید ولی در عملکرد ایراداتی میاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در دی 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1395 درود این پلاگین ها توصیه نمی شن و بهتر اس استفاده نکنید تغییر پسوند هم میتونید بدید ولی در عملکرد ایراداتی میاره نه چک کردم جالب نبود کلا با دات نت بنویسی بهتر اجرا میشه گمونم تا بیای کلی دردسر بکشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در دی 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 26، 1395 نه چک کردم جالب نبود کلا با دات نت بنویسی بهتر اجرا میشه گمونم تا بیای کلی دردسر بکشی بله دقیقا همینطور اس پست فوق در حالت بسته قرار میگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده