H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 11، 1395 سلام دوستان خسته نباشید از یه سایت وردپرسی بک اپ گرفتم انتقال دادم به هاست دیگه ای بک اپ رو قبل از بک اپ گرفتن فراموش کردم دامین رو از پنل مدیریت تغییر بدم حالا بک اپ رو که ریستور کردم پنل مدیریت با دامین جدید باز نمیشه از هاست به چه مسیری برم دامین رو تغییر بدم ؟ (مسیر نصب وردپرس) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مرداد 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 11، 1395 سلام دوستان خسته نباشید از یه سایت وردپرسی بک اپ گرفتم انتقال دادم به هاست دیگه ای بک اپ رو قبل از بک اپ گرفتن فراموش کردم دامین رو از پنل مدیریت تغییر بدم حالا بک اپ رو که ریستور کردم پنل مدیریت با دامین جدید باز نمیشه از هاست به چه مسیری برم دامین رو تغییر بدم ؟ (مسیر نصب وردپرس) سلام باید بری تو دیتابیس خودت .تیبل options siteurl و home رو ادرس دامنه جدیدت رو بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 11، 1395 سلام باید بری تو دیتابیس خودت .تیبل optionssiteurl و home رو ادرس دامنه جدیدت رو بده راهنمایی کامل بود مشگل حل شد ! تشکر tiger عزیز smiley(clap) مدیران تاپیک بسته شه لطفا ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.