timssaram 0 ارسال شده در مرداد 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 9، 1395 بلاگ ریدر برای رزبلاگ رو از کجا بیارم میخوام عین این بشه 110dl.rozblog.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 9، 1395 سلام لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
timssaram 0 ارسال شده در مرداد 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 11، 1395 سلام لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینا برای وردپرس من ی رز بلاگ دارم بهش دامنه وصله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 12، 1395 اینا برای وردپرس من ی رز بلاگ دارم بهش دامنه وصله خیر برای وردپرس نیس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
timssaram 0 ارسال شده در مرداد 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 خیر برای وردپرس نیس خب این بلاگ ریدر ها rar من چطوری اینا رو بزارم تو رز بلاگ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 فایل راهنماش موجوده داخل فایل اما شما وقتی نصبش کردی عزیز تنظیمات میاره طبق اون اعمال کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
timssaram 0 ارسال شده در مرداد 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1395 فایل راهنماش موجوده داخل فایل اما شما وقتی نصبش کردی عزیز تنظیمات میاره طبق اون اعمال کنین هیچ فایل راهنمایی توش نبودnarhat!narhat!narhat لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 هیچ فایل راهنمایی توش نبودnarhat!narhat!narhat اطلاعات خصوصی کنین چک شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima 3 ارسال شده در مرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1395 بحث جالبیه میشه بگین جریانش چیه ؟؟ من اینو دانلود کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. باید نصبش کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alimw 3 ارسال شده در مرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1395 سلامروی رزبلاگ از بلاگریدر استفاده نمیشه.با استفاده از نرم افزار مطالب رو میشه از فید به رزبلاگ و یا از گوگل به رزبلاگ انتقال داد که این نرم افزار فروشی هستش.خواستی من 20 تومان میفروشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alimw 3 ارسال شده در مرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1395 در ضمن آیناز خانم اونایی که شما لینکشونو گذاشتید اسکریپت بلاگریدر هستن که باید روی هاست نصب بشن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1395 در ضمن آیناز خانم اونایی که شما لینکشونو گذاشتید اسکریپت بلاگریدر هستن که باید روی هاست نصب بشن. بله دوست خوبم بنده اسکریپتشو برای ایشون گزاشم بحث جالبیه میشه بگین جریانش چیه ؟؟من اینو دانلود کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. باید نصبش کنم؟ بله باید نصب بفرمائید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.