H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 سلام دوستان یه سایت موزیک دارم وقتی میرم تو پنل باید فقط اسپم حذف کنم ! افزونه کپچا هم نصب کردم تو قالب نشون داده نشد کسی افزونه نمیشناسه از شر اسپمر ها خلاص بشم ؟ فقط افزونه کپچا نداشته باشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 سلام اگر کپچارو خوب تنظیم کنین این مورد به وجد نمیاد دوست عزیز / البته از بخش تنظیمات وردپرس برین به بخش گفتگوها و سیاه نامه دیدگاه ها رو فعال کنین مورد بعدی استفاده از این افزونه هسش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 سلام اگر کپچارو خوب تنظیم کنین این مورد به وجد نمیاد دوست عزیز / البته از بخش تنظیمات وردپرس برین به بخش گفتگوها و سیاه نامه دیدگاه ها رو فعال کنین مورد بعدی استفاده از این افزونه هسش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آیناز خانوم این مشگلات بخاطر فید سایت به وجود میاد قبلا که فید رو بسته بودیم اصلا اسپم نمیومد ولی به دلایلی مجبور شدیم باز کنیم دوباره ! افزونه اسپم فری وردپرس هم نصب کردیم کلن نشد نظر بدن ! کپچا هم کامل تنظیم کردیم ولی پایین نظرات کدش نبود که کاربر وارد کنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 آیناز خانوم این مشگلات بخاطر فید سایت به وجود میاد قبلا که فید رو بسته بودیم اصلا اسپم نمیومد ولی به دلایلی مجبور شدیم باز کنیم دوباره ! افزونه اسپم فری وردپرس هم نصب کردیم کلن نشد نظر بدن ! کپچا هم کامل تنظیم کردیم ولی پایین نظرات کدش نبود که کاربر وارد کنه. خب فید رو نباید باز بزارید دوست عزیز نیازی به باز بودنش از نظر من نیس افزونه ائی که دادم رو نصب کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 خب فید رو نباید باز بزارید دوست عزیز نیازی به باز بودنش از نظر من نیس افزونه ائی که دادم رو نصب کنین از سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. استفاده میکنیم اگه فید بسته بشه بازم پست به شبکه های اجتماعی میره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 از سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. استفاده میکنیم اگه فید بسته بشه بازم پست به شبکه های اجتماعی میره ؟ بله میره دوست عزیز یه تستی ام بفرمائین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 بله میره دوست عزیز یه تستی ام بفرمائین مطمعن هستین فید بسته باشه بازم کپی میکنه سایتش ؟ چون از فید پشتیبانی میشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 بله میره دوست عزیز یه تستی ام بفرمائین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 9، 1395 مطمعن هستین فید بسته باشه بازم کپی میکنه سایتش ؟ چون از فید پشتیبانی میشه ! ببین دوست عزیز اصلا فید ربطی به اسپم و .... نداره مشکل اسپم شما گفتم که با کپچا رع میشه یا با اون افزونه که دادم اینم ربات گوگل هس خواسی از اینم استفاده کن - کپچای هوشمند خود گوگل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.